dobroge.tv

Live

Invitație la teatru. „Meciul de comedie”, un spectacol de improvizație: textul, mișcarea scenică, luminile și muzica se creează pe loc, în fața spectatorilor

16 august 2022
Publicitate

Actorii Teatrului de Stat Constanța îi invită mâine seară pe turiștii aflați pe litoral la o nouă porție de râs. Pe scena amenajată în Parcul Arheologic din Constanța va avea loc miercuri, în cadrul Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului din această vară, o nouă rundă a „Meciului de comedie”.

Se numește, în primul rând, „Meciul de comedie” pentru că are un format competițional, există două echipe care implică acest tip de spectacol, nu există un scenariu prestabilit, aici e noutatea. În asta survine faptul că este un spectacol de improvizație și totul se desfășoară la sugestiile publicului și cele două echipe se luptă, concurează, pentru aprecierea publicului. Ei decid la finalul fiecărei probe, pentru că există o suită de probe, cine a improvizat mai bine scena, cine a avut mai mult farmec, cine a fost mai spumos”, a declarat Florin Aioane, actor Teatrul de Stat Constanța.

Spectacolul de improvizație are ca principală caracteristică lipsa oricărui scenariu și chiar și a regiei. Totul, text, mișcare scenică, lumini, muzică se creează pe loc, în fața spectatorilor. În cazul „Meciului de comedie”, formatul este unul competițional, în care actorii împărțiți în două echipe se înfruntă într-o serie de probe. Spectatorii au un rol foarte important, ei stabilind și temele de improvizație precum și echipa câștigătoare a fiecărei probe.

Spectacolul este programat să înceapă la ora 20.30, pe scena amenajată în Parcul Arheologic din Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233