dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Cinci bărbați prinși drogați la volan: au consumat cannabis și amfetamină

CONSTANȚA. Cinci bărbați prinși drogați la volan: au consumat cannabis și amfetamină
16 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Polițiștii constănțeni au depistat ieri, 15 august, între orele 10.30 și 12.30, cinci tineri care se aflau la volan în timp ce erau sub influența substanțelor psihoactive. În toate cele cinci cazuri, polițiștii au deschis dosare de cercetare penală.

La data de 15 august, în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe DC86, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5 (cannabis), acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Jumătate de oră mai târziu, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe DC86, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru amfetamină, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Totodată, în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe DC86, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

În jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe DC86, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Aproximativ 30 de minute mai târziu, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DC86, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.În urma testării cu aparatul drug-test, a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor din sânge.


Sursă foto: arhivă IPJ Constanta

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233