dobroge.tv

Live

Se ieftinesc vacanțele la malul mării: de la 1 septembrie o noapte de cazare ar putea să coste chiar și 70 de lei

15 august 2022
Publicitate

Se ieftinesc vacanțele la malul mării. După minivacanța de Sfânta Maria tarifele la cazare vor scădea semnificativ, iar cei care vor să se bucure de litoralul românesc, dar să nu cheltuiască o avere, au de acum mai multe variante. În plus, de la 1 septembrie va fi reluat programul „Litoralul pentru toți“.

Sezonul estival 2022 a avut cele mai mari tarife la cazare din ultimii ani. Cele mai „piperate” sunt văzute cele din stațiunea Mamaia, unde turiștii au scos din buzunar chiar și 950 de lei pe noapte.

„Față de anul trecut puțin mai ridicate. Cam cu cinci lei la fiecare produs, dar în rest, acceptabil”, spune un turist.

Turiste: Ridicate, scump.

Reporter: La ce?

Turist: Absolut tot, de la servii, la mâncare, la tot.

„Prețurile sunt puțin mai mari decât în celelalte regiuni ale României”, spune un alt turist.

Reprezentanții unităților de cazare susțin că în zilele următoare vom intra pe o pantă descendentă în ceea ce privește prețul la cazare.

După Sfântă Marie, avem și noi tarife mai reduse. O cameră poate să ajungă între 400 și 600 de lei, depinde de tipul de cameră”, a declarat Victor Holban, șef recepție hotel.

Începând cu 19 august prețurile la hotelul nostru vor scădea. Acum prețurile variază între 480-530 de lei pe camera dublă cu mic dejun, vor ajunge la 390 de lei pe noapte cu mic dejun inclus”, a declarat Oana Tănase, manager hotel.

Scăderile se vor face treptat, susțin reprezentanții în turism, astfel încât de la 1 septembrie o noapte la malul mării să coste chiar și 70 de lei.

Într-adevăr prețurile încep să scadă, intră pe o pantă descendentă până la sfârșitul sezonului. Pentru perioada următoare prețurile vor ajunge și la 70 de lei pe noapte”, a declarat Ștefan Necula, reprezentant agenție de turism.

Începând cu 1 septembrie prețurile noastre la cazare pentru doi adulți în regim all inclusive de la 750 de lei pe noapte, însă în egală măsură ieșim pe piață și cu oferte speciale, genul last minute, 2=3, care pentru noi înseamnă că plătiți două nopți la mare, iar a treia este gratuită din partea noastră”, a declarat Dana Boerescu, manager hotel.

Și prețul la șezlong va scădea. Dacă în plin sezon pentru o zi de plajă am fi scos din buzunar aproximativ 40 de lei, acum vom plăti jumătate din acestă sumă.

Într-adevăr se va respecta tradiția după Sf. Mărie toate prețurile vor scădea cu 30%. Dacă un șezlong acum este 40 de lei, în sudul stațiunii Mamaia o să ajungă la 20-25 de lei”, a declarat Răzvan Chițan, administrator plajă,

Cele mai mici prețuri la cazare vor fi în perioada 1 septembrie – 15 octombrie, când va avea loc a doua ediție din acest an a programului „Litoralul pentru toți”. Atunci, reprezentanții din turism susțin prețurile la cazare vor fi mai mici cu aproape 70% decât în vârf de sezon.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233