dobroge.tv

Live

Trafic îngreunat din cauza ploii

04 septembrie 2020
Publicitate

De fiecare dată când plouă, traficul în Constanța se îngreunează. Asta s-a întâmplat și astăzi. Principalele artere de circulație au fost blocate, iar mașinile au rămas în drum. Nervii șoferilor au fost puși la încercare din cauza aglomerației create. Meteorologii au emis avertizare de vreme rea, care expiră astăzi la ora 23.

La ieșirea din oraș spre Ovidiu, circulația a fost îngreunată azi din cauza vremii capricioase. În apropierea unui sens giratoriu, s-a circulat bară la bară.

Traficul se desfășoară cu dificultate și în stațiuni. Turiștii care vin sau pleacă de pe litoral s-au confruntat cu aglomerația.

Potrivit meteorologilor, în Muntenia, Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei și sud-estul Transilvaniei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

Până la această ora a plouat cu 30 de litri/mp, iar cel mai afectat a fost sudul județului. Litoralul se află sub cod galben până în seara aceasta, la ora 23. Totuși, meteorologii spun că vremea frumoasă va reveni în zilele următoare.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233