dobroge.tv

Live

„Regele trăiește!”. Două cluburi de fițe din Mamaia au sărbătorit vestea că Florin Salam este în viață: focuri de artificii și petrecăreți în extaz. FOTO

„Regele trăiește!”. Două cluburi de fițe din Mamaia au sărbătorit vestea că Florin Salam este în viață: focuri de artificii și petrecăreți în extaz. FOTO
14 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Vestea că Florin Salam este încă în viață i-a bucurat peste măsură pe petrecăreții care se aflau în două cluburi din stațiunea Mamaia. Într-unul dintre cluburi s-au tras focuri de artificii în timp ce în boxe răsuna una dintre melodiile lui.

Nici atmosfera din clubul în care Florin Salam și-a organizat nunta nu a fost mai prejos. Patronii au afișat pe ecran o poză cu acesta, însoțit de mesajul „Regele TRĂIEȘTE!”.

În imaginile publicate AICI se poate observa cum petrecăreții sunt în extaz atunci când melodiile „Saint Tropez” și „Zâna zânelor” răsună din boxe.

Florin Salam a reacționat după ce în presa a apărut informația potrivit căreia, ar fi murit. Deși s-a infectat cu COVID-19 și a avut nevoie de câteva îngrijiri medicale, artistul a anunţat că este bine și a vrut să-și calmeze fanii și familia.

Vă salut oameni buni al vostru Florin Salam, vă salută cu respect. Fac acest filmuleț, în primul rând pentru familia mea, tot ce înseamnă neamurile mele din provincie, că nu am neamuri doar la noi în București.

Cu zvonurile care circulă, prin presă, prin televiziuni, prin știri, că nici nu știu cum să le spun. Este foarte important, știți foarte bine că de câteva zile am avut situația pe care am avut-o. Cei din presă, îmi cer scuze, că nu vreau să supere pe mine, formulează mult, mult pentru situația prezentă. Ce pot să vă spun, că nu îmi găsesc cuvintele, am făcut acest filmuleț pentru că toată familia mea este în alertă, din cauza mea, pentru că nu știu de sănătatea mea.

Eu acum trei patru zile am cântat într-un loc, de aia vreau să anunț și toți colegii, și multă lume dintre dumneavoastră, să luați în serios problema asta care e cu covidul, că noi câteodată facem caterincă de situația asta și ferească Dumnezeu pe toată lumea, nu știi niciodată cum poți să cazi și mai ales în meseria noastră, stăm numai între oameni.

Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea și mă refer la copiii mei și la familia mea. Le spun să stea liniștiți, că eu sunt bine, în două-trei zile pot să ajung și acasă. Trebuia și astăzi, dar au spus să mai stau puțin ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Nu vă mai îngrijorați, sunt bine, numai că mi-a fost puțin rău, asta e situația, trecem peste”, a spus Florin Salam.


Sursă foto: cancan.ro

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233