dobroge.tv

Live

Moment emoţionant pe plaja din Tuzla. Salvamar aplaudat de oameni după ce a readus la viață un tânăr care s-a înecat: „Omul ăsta s-a născut a doua oară”

Moment emoţionant pe plaja din Tuzla. Salvamar aplaudat de oameni după ce a readus la viață un tânăr care s-a înecat: „Omul ăsta s-a născut a doua oară”
06 august 2022
Redactia DTV
Publicitate

Moment emoționant pe plaja din Tuzla. Un salvamar a fost aplaudat de zeci de oameni după ce a reușit să readucă la viață un tânăr turist care s-a înecat chiar sub privirile iubitei sale.

Întâmplarea a avut loc cu câteva zile în urmă, atunci când Ionuţ Adanie a fost alertat de câţiva turişti că pe plajă există un tânăr adus la mal şi care nu mai respiră după ce a înghiţit apă.

Potrivit buzioenii.ro, a fost forfotă mare pe plajă. Oamenii erau îngrijorați când au văzut că tânărul nu mai respiră și nu mai are puls. „E dus, are deja gura încleștată”, s-a auzit o voce.

Mai trăiește, nu-i așa ? Sunt prietena lui. Eram cu el în apă. Am crezut că glumește, că vrea să-mi facă o poznă. Mai trăiește, nu-i așa ? Dar nu făcea nicio glumă. Era cu fața în jos, în apă, inconștient. I-am ridicat capul, apoi cu alți oameni și cu un băiat de la salvamar l-am scos din apă”, a spus prietena tânărului din Timişoara care se înecase.

Imediat, Ionuţ Adanie a început să îi resusciteze şi să îl întoarcă, din când în când, pe o parte, pentru a putea elimina apa din plămâni. Zeci de oameni așteptau o minune. La un moment dat, Ionuț l-a rugat pe tânăr să-i dea un semn dacă e bine. La puțin timp după, tânărul a eliminat apa şi a început să respire.

Mulțumesc pe aceasta cale pentru apreciere și felicitări tuturor, dar mă simt dator să fac niște precizări. Nu aș fi fost "erou" fără ajutorul tuturor colegilor de la Serviciul Salvamar Tuzla, fiind o muncă de echipă. Noi suntem un grup de salvamari în formare. Unii dintre noi sunt studenți în vacanța de vară, alții în timpul liber, unii practică de mulți ani aceasta meserie. Ce ne unește pe toți este faptul că iubim marea. Dar în afară de acest lucru, toți colegii sunt salvamari autorizați prin cursuri de formare profesională, atât în meseria de salvamar cât și în acordarea primului ajutor. Suntem conștienți ca este o plaja mică, dar asta nu ne împiedică să vrem sa fim cât mai bine pregătiți, cu atât mai mult, că plaja Tuzla este din ce în ce mai căutată de turiști.

Mulțumim tuturor turiștilor care țin cont și respecta recomandările noastre, ne cerem scuze celor pe care îi nemulțumim cu anumite restricții (mai ales când marea este furioasă). Promitem ca în viitor să fim și mai bine pregătiți profesional pentru a putea face față (sperăm) situațiilor care vor apărea. Atât echipa de salvamari cât și echipa de asistenta medicală urează tuturor turiștilor vacanță plăcută, fără evenimente”, a transmis Ionuţ Adanie, eroul de pe plaja Tuzla, prin intermediul unei rețele de socializare.


Sursă foto: buzoienii.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233