dobroge.tv

Live

Vacanțe mai ieftine pe "Litoralul pentru toți"

01 septembrie 2020
Publicitate

Incepând de astăzi vacanța la mare e la preț redus. Hotelierii au discounturi serioase la cazare - unele ajung și la 65% din prețul verii. Cea mai avantajoasă ofertă porneşte de la 48 de lei pentru o noapte de cazare. Nu este singura veste bună: turiștii se vor bucura și de-o vreme caldă, cu temperaturi de peste 27 de grade Celsius.

Acest program social este destinat turiştilor care îşi doresc o vacanță la malul mării la sfârşitul sezonului, pentru care pot aloca un buget foarte mic comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie şi august. Toamna reducerile sunt consistente. 

Hotelierii spun că programul special „Litoralul pentru toţi”, aflat la a 37-a ediţie, prezintă acelaşi interes din partea turiştilor, ca şi acum 19 ani când a fost lansat. „Litoralul pentru Toți” este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, mai exact de patronatele hoteliere autohtone. Dacă și statul ar fi colaborat cu afaceriștii din turism, și ar fi mărit vacanța elevilor, multe familii cu copii ar fi venit la mare în luna septembrie. 

E cea mai bună perioadă pentru familiile cu copii. Cei mai bucuroşi sunt turiştii care nu se aşteptau ca la finalul sezonului să aibă parte de vreme frumoasă şi tarife reduse la cazare. Anul acesta mulți nu au vrut să vină în timpul verii și au așteptat luna septembrie. 

În programul Litoralul pentru toţi s-au înscris hoteluri din 9 staţiuni, printre care și Mamaia, Costineşti și Olimp.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233