dobroge.tv

Live

Accidente grave în Mamaia

01 septembrie 2020
Publicitate

Ultima noapte de vară a fost cu accidente grave la mare: serviciile de urgență au făcut du-te vino în Mamaia la două accidente după miezul nopții. In ambele cazuri mașinile s-au răsturnat iar șoferii au fost grav răniți.

La scurt timp după miezul nopții, două mașini s-au ciocnit atât de violent, încât una dintre ele a fost proiectată în afara carosabilului. A trecut de trotuar și de gardul viu de pe margine și s-a oprit într-un copac. O persoană a fost prinsă între fiare și a avut nevoie de o echipă de la descarcerare pentru a fi eliberată. Și cealaltă mașină implicată a fost serios avariată, iar șoseaua a fost acoperită cu bucăți desprinse din cele două autoturisme. Agenții au fost nevoiți să oprească circulația în zonă. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

La scurt timp telefonul de la 112 a sunat din nou. De data aceasta în nordul stațiunii Mamaia. Un tânăr de 23 de ani a intrat cu viteză în sensul giratoriu din zona cluburilor și n-a mai putut să redreseze mașina. A sărit peste sens și-a ajuns în tufișurile de pe margine, cu roțile-n sus. Și el, și prietenul său de pe locul din dreapta au fost scoși de către pompieri și trimiși la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233