dobroge.tv

Live

Manele fără mască în Mamaia

31 august 2020
Publicitate

Pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, Jador a susținut un concert pe plaja din Mamaia, acolo unde tinerii s-au distrat şi au dansat în faţa angajaţilor de la securitate, cei care ar fi trebuit să aibă grijă să se respecte regulile impuse de autorităţi.

Jador a avut grijă ca imaginile de la concertul său să ajungă şi la fanii săi, astfel încât totul a fost transmis LIVE, pe pagina sa de Faceebook. În imaginile surprinse în timpul petrecerii se poate observa cum participanții se distrează umăr la umăr, fără mască de protecţie, asta în condiţiile în care România se confruntă zilnic cu aproape 1.500 de noi cazuri de infectare cu COVID-19.

Amendate au fost si trei cluburi de fite din nordul statiunii Mamaia pentru ca in interior nu se respecta distanțarea sociala iar unul dintre ele funcționa după ora 24.oo cand toate terasele si cluburile se inchid.

Este sfarsitul unei saptamani pline de amenzi de acest gen. Vineri seara si Vali Vijelie a fost amendat pentru un concert la o terasa in Mamaia Sat.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233