dobroge.tv

Live

Accident rutier grav între Constanța și Valu lui Traian

31 august 2020
Publicitate

Accident rutier grav cu victime la ieșire din Constanța spre Valu lui Traian. Un tânăr de 29 de ani a murit, aseară, după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. Pompierii ajunși la fața locului l-au scos pe băiat dintre fiarele contorsionate. În ciuda eforturilor depuse de salvatori, tânărul a fost declarat decedat.

Încă un accident grav pe drumul ce leagă Constanța de Valu lui Traian. Neatenția și viteza au mai făcut încă o victimă. Un tânăr de 29 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea drumului. Pompierii sunt cei care l-au scos pe băiat dintre fiarele contorsionate. În ciuda eforturilor depuse de salvatori, tânărul a fost declarat decedat.

Tânărul de 29 de ani conducea un autoturism pe DN 3, pe a doua bandă, dinspre Valu lui Traian către Constanța, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta sensului de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului, după care s-a răsturnat. La fața locului a ajuns echipaj de descarcerare și o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD C, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța. Salvatorii l-au găsit pe bărbat încarcerat și au procedat la extragerea acestuia. Ulterior medicii au declarat decesul acestuia. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233