dobroge.tv

Live

Accident produs de un medic beat. Acesta urma să intre de gardă, dar avea o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat

26 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un medic s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat cu maşina. Acesta urma să intre în gardă la Spitalul Târgu Cărbuneşti, dar, pe drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un gard din localitatea doljeană Brădeşti.

Întregul accident a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă. Bărbatul, care este medic specialist la ATI la spitalul din Târgu Cărbuneşti, a fost scos conştient din maşină şi transportat la spital cu răni uşoare. Testat cu alcooltestul, aparatul a indicat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în maşina bărbatului au fost găsite băuturi alcoolice.

Potrivit adevarul.ro, Alexandru B., în vârstă de 32 de ani, lucrează de doi ani ca medic specialist ATI la Spitalul Târgu Cărbuneşti din Gorj. El locuieşte în Craiova şi în zilele în care este de serviciu merge cu maşina personală la spitalul din Gorj. Asta a făcut şi marţi dimineaţa, 26 iulie. Medicul specialist urma să intre de gardă pe Sectia ATI la ora 8, dar nu a mai ajuns. Pe drum, medicul a pierdut controlul volanului în localitatea doljeană Brădeşti, a lovit un autoturism care era parcat pe marginea drumului, s-a răsturnat cu maşina şi a rămas suspendat pe gardul unei case. 

Proprietarii au sunat disperaţi la 112. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi l-au testat pe doctor cu aparatul alcooltest. Rezultatul: 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Medicul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare, dar şi pentru a i se recolta probe biologice pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Sursă foto: adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233