dobroge.tv

Live

Un accident cumplit a mai distrus o familie. Iulia s-a stins astăzi, la doar 23 de ani, încă o mamă îşi plânge fiica: "Te iubim mult, copilul nostru drag. De ce a trebuit să pleci aşa?''

Un accident cumplit a mai distrus o familie. Iulia s-a stins astăzi, la doar 23 de ani, încă o mamă îşi plânge fiica:
25 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Astăzi a fost o zi neagră pe şoselele din ţară. Mai mulţi oameni şi-au pierdut viaţa în accident cumplite. Printre ei, şi Iulia, o tânără de doar 23 de ani, din Buzău.

Tragedia a avut loc în jurul orei 15:00, în apropierea localității ialomițene Movila, în impact fiind implicate două autoturisme: un Audi și un BMW. În BMW-ul cu numere de Buzău se aflau doi tineri: Iulia, o tânără de 23 de ani, nail-tehnician și make-up artist apreciat în Buzău, și prietenul acesteia, care se afla la volan.La un moment dat – încă nu se știe din ce motive -, mașina lor și autoturismul Audi care venea din sens opus au intrat în coliziune frontală.Impactul a fost devastator. Iulia a murit pe loc, în timp ce o femeie din cealaltă mașină, găsită de salvatori în stop cardio-respirator, s-a stins cateva zeci de minute mai târziu, scrie reporterbuzoian.ro.

"Din verificările efectuate a reieşit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre 2 autoturisme. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă", transmite IPJ Ialomiţa.

Potrivit sursei citate, Iulia era make-up artist și nail-tehnician. Cu doar câteva ore înainte de accident, Iulia era bucuroasă că intră în concediu. "Gata și unghiuțele mele de concediu", a scris tânăra, în dreptul fotografiei.

Zeci de mesaje dureroase au fost postate pe reţelele de socializare de către toţi cei care au iubit-o şi apreciat-o.

” Unde au zburat visele tale,înger frumos,când îmi spuneai ca vrei sa fi cea mai buna dintre cele mai bune,care luptai cu ambiție și dedicare pentru fiecare pas făcut spre cariera ta,când îmi spuneai ca îți dorești sa faci atât de multe și eu îți spuneam sa faci pași mici dar siguri.Îngerii sa îți fie alături pe acest drum și sa știi ca nu te vom uita. “

”De ce ai plecat atât de devreme, suflet frumos? Oare nu puteai tu să îți trăiești tinerețea? Încă nu am cuvinte sa spun cât de rău doare despărțirea asta. Încă nu pot sa cred ca tu nu mai ești și că totul s-a întâmplat brusc…vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna și să nu uiți ca te vom iubi de ori unde vei fi. Îngerii să îți fie alături pe drumul acesta și să nu te lase singură. Condoleanțe și sincere regrete familiei ”

"Din păcate drumul, dorințele și idealurile tale s-au oprit astăzi din a-și urma traiectoria normala și firească pentru vârsta ta, a noastră… Un om bun, căruia imi plăcea mereu sa ii laud munca, reușitele si s o încurajez in a-si realiza visul cel mai mare, pe care îl avea încă de cand ii călcam pragul casei si anume acela de a ajunge una dintre cele mai cunoscute manichiuriste. Ai reușit, draga mea Iulia Alexandra. Ai devenit o artistă în adevăratul sens al cuvântului"

"Dumnezeu să te ierte, iubita mea! Sunt sfâșiată de durere… Mama ei nu a putut sa imi spuna decat…. “ Te-a iubit mult fata mea…mult! A murit…” Nu stiu ce s a intamplat, nici nu contează! Iulia nu mai este…nu o mai vad, nu imi mai scrie, nu mă mai sună…"

"Nu îmi vine sa cred!! Nu tocmai tu, puiule. Erai cea mai minunata persoana, cea mai pura , buna la suflet. Tu nu ai gresit cu nimic. Te iubesc pana la dumnezeu și dincolo de el. Drum lin spre îngerași iubita mea"

"Ai plecat mult prea devreme dintre noi și ai lăsat un gol imens in sufletele noastre,nu o să te uităm niciodată vei rămâne veșnic în inimile noastre,aveai atâtea visuri de împlinit,de ce a trebuit să te oprești aici?????Drum lin către îngeri frumoasa noastră "

"Doamneeeee papusa noastra barbieee ce ne ai facut fata noastră, cum ne ai lasat ingerasul nostru frumos... ne ai lasat fara cuvinte nu mai avem liniste papusa noastra... Dumnezeu sa te ierte. Vei ramane vesnic langa noi doamneee. Ai zis ca te intorci din vacanta iubita meaaaa si nu te mai intorci ai plecat intr o vacanta vesnica si ne ai terminat pe toti......te iubesc papusa mea"

"Dumnezeu să te odihneasca în pace,prietena mea cea mai buna. O să îmi lipsești,ai plecat mult prea devreme,dragoste. Mereu o să ai locul tău în inima mea."

"Din păcate drumul, dorințele și idealurile tale s-au oprit astăzi din a-și urma traiectoria normala și firească pentru vârsta ta, a noastră… Un om bun, căruia imi plăcea mereu sa ii laud munca, reușitele si s o încurajez in a-si realiza visul cel mai mare, pe care îl avea încă de cand ii călcam pragul casei si anume acela de a ajunge una dintre cele mai cunoscute manichiuriste. Ai reușit, draga mea Iulia Alexandra. Ai devenit o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Dumnezeu sa te ierte, putere părinților si cunoscuților de a trece peste aceasta veste!"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233