dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Pasiunea i-a adus sfârșitul unui tânăr motociclist: a murit la doar 18 ani, într-un accident cumplit

NAȚIONAL. Pasiunea i-a adus sfârșitul unui tânăr motociclist: a murit la doar 18 ani, într-un accident cumplit
23 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Accident cumplit vineri seară produs în localitatea argeşeană Corbi. O mașină și o motociclită s-au ciocnit, iar în urma impactului violent, motociclistul de doar 18 ani a intrat în stop cardio-respirator. Cadrele medicale s-au chinuit zeci de minute să-l readucă la viață, însă fără succes.

Potrivit IPJ Argeș, incidentul rutier s-a produs în localitatea Corbi între un autoturism şi o motocicletă. La caz au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenţie, două echipaje SMURD de prim ajutor calificat şi terapie intensivă mobilă, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Motociclistul, aflat în stop cardiorespirator, a fost supus manevrelor de resuscitare, fiind declarat ulterior decesul. Altor trei persoane, din autoturism, li s-a acordat primul ajutor calificat la fața locului.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, un tânăr de 19 ani, din Nucșoara, care conducea un autoturism, pe raza localității Corbi, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr de 18 ani, din Curtea de Argeș.

În urma impactului, din păcate, motociclistul a intrat în stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor cadrelor medicale și manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul.

În cauză, va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, transmite IPJ Argeș.


Sursă foto: epitesti.ro / jurnaluldearges.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233