dobroge.tv

Live

Lucian Tudose, despre taxa de promovare: „Firma mea a plătit 300 milioane în cinci ani. Vreau și eu să văd promovare de acești bani”

21 iulie 2022
Publicitate

Lipsa de promovare a litoralului românesc se vede cu ochiul liber. Fără evenimente și fără culoare. Așa se prezintă stațiunea Mamaia în acest an. Operatorii economici susțin că timp de cinci ani au plătit taxă de promovare, însă fără niciun rezultat. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu acei bani și când se vor pune în practică strategiile de promovare.

Plătesc 6.000 lei pe an taxă de promovare, 2.000 lei pentru restaurantul de lângă Satul de Vacanță, de la Perla și 4.000 pentru saloanele de evenimente. Taxa de promovare a stat într-un cont separat, nu s-a folosit absolut deloc. Am întrebat o dată nu ni s-a răspuns, o să mai trimitem în scris din nou, să întrebăm ce s-a întâmplat cu acești bani, dar noi personal, Asociația RESTO, ne dorim să ni se dea banii înapoi. Nicio promovare, vă spun și anul ăsta și anul trecut, s-au luat banii, nu sunt banii. Nu este nimic transparent, unde sunt banii noștri? Deci firma mea personal a plătit 300 milioane în cinci ani. Vreau și eu să văd promovare de acești 300 de milioane”, a declarat Lucian Tudose, membru RESTO Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233