dobroge.tv

Live

Sorin Oprescu nu va fi extrădat din Grecia: el rămâne în libertate

Sorin Oprescu nu va fi extrădat din Grecia: el rămâne în libertate
21 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Instanța din Grecia a decis să nu-l extrădeze pe Sorin Oprescu în România, acolo unde are de ispășit zece ani și opt luni de închisoare, scrie Digi 24.

Curtea de Apel din Atena a respins joi cererea României de extrădare a lui Sorin Oprescu. Fostul primar al Capitalei este în libertate, după ce a plătit o cauțiune de 5.000 de euro -- detalii aici: Sorin Oprescu, eliberat pe cauţiune: fostul primar al Capitalei trebuie să plătească 5.000 de euro

Condamnat la 10 ani de închisoare și dat în urmărire internațională, Sorin Oprescu a fost reținut în Atena, în 17 mai -- detalii aici: Sorin Oprescu a fost prins în Grecia: era dat în urmărire după ce a fost condamnat la 10 ani și 8 luni de închisoare

Oprescu a declarat pentru Antena 3, după ce a ieșit din arestul preventiv din Atena, că el nu a încercat să fugă din România, ci „eram aici (în Grecia – n.red.), îmi făceam visul de o viaţă întreagă”. Acesta a spus că își definitiva „formele de rezidență începute în urmă cu șase luni”.

Sorin Oprescu, a fost condamnat definitiv la 10 ani și opt luni de închisoare pentru corupție de către Curtea de Apel București. El era acuzat de trei infracțiuni: luare de mită, constituire de grup criminal organizat și abuz în serviciu.


Sursă foto: romaniatv.net

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233