dobroge.tv

Live

Un primar şi fiica lui, morți într-o fosă septică. Monika a încercat să-și salveze tatăl, dar a sfârşit alături de el - tânăra abia își botezase copilașul. ''Sunteţi într-un loc bun, acolo sus''

Un primar şi fiica lui, morți într-o fosă septică. Monika a încercat să-și salveze tatăl, dar a sfârşit alături de el - tânăra abia își botezase copilașul. ''Sunteţi într-un loc bun, acolo sus''
21 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O întreagă localitate este în doliu după ce trei oameni şi-au găsit sfârşitul după ce au intrat într-o fosă septică şi nu au mai reuşit să iasă. Printre cei morţi, se află primarul localităţii Sărăţeni, judeţul Mureş, fiica sa, şi un vecin al acestora. O altă persoană a ajuns la spital în stare gravă.

Potrivit observatornews.ro, proprietarul fosei a chemat un vecin să-l ajute să desfunde canalizarea. La un moment dat, bărbatul care executa lucrarea ar fi leşinat din cauza vaporilor toxici. Speriat, proprietarul a sunat la 112 şi apoi a cerut ajutor primarului, care locuia în apropiere. Edilul a venit împreună cu fiica sa mai mare şi au intrat în fosă, încercând să ajute, dar nu au mai ieşit. Proprietarul fosei a intrat la rândul său, încercând s-o scoată pe fată, dar şi el şi-a pierdut cunoştinţa.

Singurul supravieţuitor a fost bărbatul pe proprietatea căruia se afla fosa septică. A fost dus în stare critică la spital, cu elicopterul.

"Patru victime, găsite într-o fosă septică, toate patru în stop cardio respirator. Am început resuscitarea, prima victimă scoasă a fost transferată la spital, celelalte trei, din păcate, după 50 de minute au fost declarate decedate", a declarat Posteucă Bogdan, de la UPU SMURD Târgu Mureș, pentru sursa citată.

Biro Csaba era primar din 2016 şi avea două fiice, de 14 şi 32 de ani. Fiica cea mare a primarului, Monika, şi-a pierdut viaţa împreună cu tatăl său. Monika a lăsat în urmă un bebeluş de nici un an.

Poliţiştii au deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Mesaje dureroase pe reţelele de socializare

"O pierdere imensă pentru comunitatea noastră! Bunul Dumnezeu a chemat la Sine un copil drag, un soț și tată grijuliu, iubitor, un prieten extraordinar, o adevărată persoană comunitară, vicepreședintele asociației noastre, președintele Gărzii Ferme din S óvárad. Csaba, munca ta dedicată, atitudinea pozitivă față de viață, angajamentul față de cei dragi și comunitate vor rămâne exemplare pentru noi toți. Multumim pentru munca depusa si credem ca sunteti intr-un loc bun acolo sus si ca continuati sa aveti grija de viata micii voastre comunitati maghiare de acolo de sus. Odihnește-te în pace în scumpa ta patrie mamă! Amintirea ta trăiește în noi pentru totdeauna!"

"Biro Csaba, primarul comunei Sărățeni, județul Mureș. L-am cunoscut în urma cu 5 ani. Era un om dedicat și săritor la orice problemă din comunitate. Așa a făcut și ieri, dar a fost pentru ultima dată. Atât el cât și fata lui au plecat la ceruri. Dumnezeu să-i odihnească în pace!"

"Cu tristețe am aflat de pierderea tragică, în această seară a colegului primar din localitatea Sărățeni, Bíró Csaba, și a fiicei sale. Dumnezeu să îi odihnească în pace și condoleanțe familiei îndurerate de aceste pierderi incredibile"

Sursă foto: Facebook, observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233