dobroge.tv

Live

BCR renunță la colaborarea cu George Buhnici: „Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile”

BCR renunță la colaborarea cu George Buhnici: „Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile”
20 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

BCR a anunțat, miercuri, că va renunța la colaborarea cu George Buhnici, după scandalul generat de declarațiile acestuia. Banca spune că a crezut în a doua şansă, însă răspunsul primit de la vlogger a dus la ruperea colaborării cu acesta.

CITEȘTE ȘI: Mesajul unui medic pentru Buhnici: ''Te-aș lua cu mine într-o secție de Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui''

BCR a reacţionat pe Facebook şi a publicat un punct de vedere în care se disociază „ferm de sexism şi discriminare”, după scandalul iscat de unul dintre colaboratorii săi: George Buhnici. Banca a lăsat ieri de înţeles şi că era potrivit ca George Buhnici să realizeze greşeala, derapajul şi să îşi exprime scuze sau regrete. Astăzi, după ce aceste lucruri nu s-au petrecut, dar şi în urma unui răspuns primit de la vlogger, BCR a decis să încheie parteneriatul.

Situația din ultimele zile generată de unul dintre partenerii noștri, George Buhnici, ne-a pus în poziția de a reacționa la acest derapaj. Am respins și vom respinge întotdeauna orice atitudine de sexism și discriminare în limbajul public. Totuși, am crezut și credem în a doua șansă, nu în execuții sumare, în piața publică.

Continuăm să credem că orice greșeală se repară mai ales cu implicarea celui care a greșit. Adevărul simplu spus este ca am așteptat în ultimele zile (din respect pentru un partener de mulți ani) poziția lui la reacția publicului și, mai ales, la solicitarea noastră de angajare într-o campanie de educație împotriva discriminării și sexismului.

Am primit un răspuns din care este evident că vedem diferit lucrurile. L-am anunțat pe George că vom încheia parteneriatul cu el”, a anunţat BCR.

CITEȘTE ȘI: Godină, reacţie după declaraţiile lui Buhnici de la festivalul Neversea: Dacă vreodată le comentaţi mamelor voastre, să vă fie ruşine, măgarilor care sunteţi voi măgari!

Reamintim că în urma unor declarații pe care l-a acordat de pe plaja Neversea, George Buhnici se află în centrul unui scandal: „Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus Buhnici. Acesta a mai spus că „şansa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră”.


Sursă foto: YouTube BCR

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233