dobroge.tv

Live

Încă o familie a fost distrusă în urma unui accident. Doi copilaşi nu-şi vor mai vedea mama - Georgiana este plânsă de cei dragi: ''Ai plecat prea devreme de lângă noi!''

Încă o familie a fost distrusă în urma unui accident. Doi copilaşi nu-şi vor mai vedea mama - Georgiana este plânsă de cei dragi: ''Ai plecat prea devreme de lângă noi!''
20 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Doi copii şi-au pierdut mama în urma unui accident cumplit ce a avut loc aseară, în judeţul Mehedinţi, lângă localitatea Valea Anilor. Accidentul s-a produs între o maşină în care se aflau patru persoane, printre care şi doi copii, şi un TIR. În urma impactului o tânără în vârstă de 30 de ani a murit pe loc, iar soţul ei de 40 de ani, cât şi copiii, de 7 şi 9 ani, au ajuns la spital în stare gravă.

Şoferul camionului a fost singurul care a scăpat nevătămat şi a refuzat îngrijirile medicale, potrivit observatornews.ro.

"Grav accident de circulație, produs pe DN 56 A, la intersecția cu localitate Valea Anilor - județul Mehedinți. Două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit, în această seară, pentru salvarea victimelor unui accident rutier, produs intre un autotren și un autoturism, pe DN 56 A, la intersecția cu localitatea Valea Anilor. La sosirea pompierilor, trei persoane din autoturismul implicat în accident necesitau îngrijiri medicale, acestea suferind politraumatisme.

Victimele, un bărbat in vârsta de circa 40 de ani și doi minori cu vârste de 7, respectiv 9 ani, au fost preluați de către echipajele medicale SAJ, în stare de conștiență și transportate la spital. Din nefericire, o femeie, in vârsta de circa 30 de ani, a fost declarată decedata de către medicul SAJ. Cea de-a cincea persoana implicată in accident, șoferul autotrenului, a refuzat îngrijirile medicale. Pompierii au asigurat și măsurile de apărare împotriva incendiilor la autovehiculele implicate în accident", au transmis reprezentanții ISU Mehedinți.

Poliţiştii au început şi cercetările pentru a afla cum s-a produs accidentul.

Mesaje dureroase au fost postate pe reţelele de socializare, în memoria Georgianei.

"Prea devreme, Georgiana", "Drum lin către îngeri verișoara mea draga, ai plecat prea devreme de lângă noi! Nu o sa te uitam niciodată", "Azi! O zi pe care nu o sa o uit niciodată. Și nu de bucurie, de tristețe. Noi am crescut împreună, ai fost ca o sora pentru mine! când ai avut și tu viață înainte să îți crești copilașii, Dumnezeu te-a luat de langa noi. Drum lin către îngeri, frumoasa mea", "Dumnezeu sa te ierte și să te odihnească în pace, puișorul meu drag", sunt câteva dintre mesaje.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233