dobroge.tv

Live

PROGNOZĂ METEO. Temperaturi ridicate dar și averse, descărcări electrice și grindină, în acest weekend, în Dobrogea

15 iulie 2022
Publicitate

Urmează două zile de căldură, dar și de instabilitate atmosferică. În Dobrogea maximele vor trece de 35 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi și el ridicat. Spre după-amiază și seara ne așteptăm la perioade de ploi caracterizate prin descărcări electrice și chiar grindină, însă chiar și așa în mare parte weekendul vine cu vreme plăcută în Dobrogea, dar și pe litoral.

Vremea va fi călduroasă, izolat caniculară, va apărea disconfortul termic, va fi accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități.

Sâmbătă vremea se va menține tot caldă pentru această perioadă, temperaturi maxime de 32-36 de grade în zona continentală. La noi pe litoral, mai bine, undeva la 29-31 de grade. Sunt și ceva condiții după-amiază și seara de averse și descărcări electrice și posibile condiții de grindină. Dar acestea vor fi mai ales în zona continentală a Dobrogei.

Iar pentru ziua de duminică temperaturile vor scădea ușor față de primele două zile ale weekendului, maxime de 31-33 de grade, la noi la Constanța, pe litoral, undeva la 28-30 de grade, minimele de 16-20. Tot la fel se mențin condițiile de averse și descărcări electrice după-amiaza”, a declarat Sebastian Păun, meteorolog Centrul Meteorologic Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233