dobroge.tv

Live

Imagini dezolante pe o plajă din Mamaia: turiștii sunt întâmpinați de gunoaie, buruieni și clădiri abandonate

14 iulie 2022
Publicitate

Ca-n vestul sălbatic. Așa arată o plajă din stațiunea Mamaia. Gunoaie, lemne, plastic și clădiri abandonate. Este tabloul cu care sunt întâmpinați turiștii ajunși pe plaja de la Cazino. Cândva, zona era atracția stațiunii, acum arată ca un loc părăsit. Surse din cadrul Apelor Române susțin că momentan se află în plin proces de revendicare a terenului de la un proprietar privat. Mai exact, vorbim despre marginea plajei.

Turiștii care aleg să meargă pe plaja din zona Cazinoului din Mamaia trebuie să facă slalom printre buruieni și deșeuri.

Zona Cazino din Mamaia a fost cândva atracția stațiunii. Acum, plaja este plină de gunoaie, de plastic, de lemn. Este o zonă care practice pare abandonată, transmite Alexandra Ghioc, reporter Dobrogea TV.

De cum părăsesc promenada din Mamaia și merg spre plaja din zona Cazinoului, turiștii ajung parcă într-o zonă nepopulată. Clădirile în care, în trecut, funcționau diverse magazine, acum zac abandonate. Pe plajă se află chiar și o barcă lăsată de izbeliște care este folosită pe post de coș de gunoi. Majoritatea turiștilor care aleg să meargă pe acest sector de plajă spun că imaginea nu este deloc una plăcută.

Am făcut șase minute de acolo până aici. Asta e mai aranjată că a pus-o acum, a adus nisipul și asta. Dar în partea cealaltă.. buruieni, clădiri abandonate”, spune un turist.

Ce să facem? Nu e normal, dar ce să facem?”, spune un turist.

Unii compară condițiile din anumite zone ale stațiunii Mamaia cu alte țări.

Față de la turci e dezastruos. Nu-i corect, dar..”, spune o turistă.

Sunt și oamenii care spun că nu sunt deranjați de felul în care arată plaja.

Mie îmi place că pot să dau la pește. Că dacă era amenajat era plin de umbrele, alea. Așa că mie îmi convine”, spune un constănțean.

Chiar dacă zona este una care arată deplorabil, au fost montate coșuri de gunoi care costă aproximativ 600 de euro fiecare. Surse din cadrul Apelor Române spun că există un proces pe rol pentru revendicarea marginii plajei care este acum plină de deșeuri. Aceasta aparține unui proprietar privat. Până la finalul procesului, gunoaiele nu pot fi ridicate.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233