dobroge.tv

Live

Tot mai mulți români aleg să-și petreacă vacanțele în afara țării: topul destinațiilor preferate de aceștia

14 iulie 2022
Publicitate

Odată cu ridicarea restricțiilor românii au început încă de acum o lună să-și planifice concediul. Telefoanele agențiilor de turism sună continuu, semn că oamenii sunt dornici de vacanță. Din păcate, rezervările nu sunt pentru unitățile de cazare de pe litoralul românesc, ci pentru cele din străinătate. Anul acesta în top trei se află Grecia, Turcia și Bulgaria. Totuși o cerere destul de mare s-a înregistrat și pentru sejururile în Egipt.

Grecia care cunoaște cea mai mare creștere, asta datorită flexibilității pe care o au, având posibilitatea să meargă la tavrene, să meargă seara să mănânce unde vor. Bineînțeles Turcia care cu all inclusive-ul lor reușesc să spargă orice bariere și oferă satisfacție maximă pentru fiecare euro cheltuit în destinație. Și Bulgaria datorită apropierii, se deplasează foarte repede românii spre această destinație și atunci este clar că este în top trei.

Și aș adaugă la acest top o campioană și aceea este Egipt care în luna aprilie 2021 a înregistrat mai mulți turiști decât în 2019 și 2020. Este clar pentru all inclusive Turcia este cea mai tentantă, iar apoi ieftin este și în Bulgaria, este aproape, iar drumul te costă mai puțin”, a declarat Cristian Bărhălescu, agent de turism.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233