dobroge.tv

Live

Familie decimată de un accident înfiorător. A murit şi tatăl celor două fetiţe care şi-au pierdut viaţa - micuţa de 5 ani abia îşi sărbătorise ziua de naştere

Familie decimată de un accident înfiorător. A murit şi tatăl celor două fetiţe care şi-au pierdut viaţa - micuţa de 5 ani abia îşi sărbătorise ziua de naştere
14 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Bilanţul cumplitului accident de la Popeni, Vaslui, a crescut la 4 morţi. Asta după ce a murit şi tatăl celor doi copii care şi-au pierdut viaţa imediat după impact.

Ștefan Mihăiță în vârstă de 38 de ani, tatăl celor două fetițe de 2 și 5 ani decedate în accident, a murit în dimineaţa zilei de 13 iulie, la spitalul din Bârlad, din cauza rănilor suferite în urma impactului. Medicii nu au veşti bune nici în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi copii grav răniți. Aceştia au fost scoși de pe aparate, însă se află în comă, iar medicii sunt sceptici cu privire la șansele lor de supraviețuire.

Reamintim că, iniţial, au murit trei persoane: șoferul, de 32 de ani, și două fetițe de 5 și, respectiv, 2 ani, nepoatele acestuia, iar alte 9 persoane au ajuns în stare gravă la spitalele din Bârlad și Iași.

Familie decimată de un accident cumplit

Potrivit observatornews.ro, accidentul a avut loc în seara de 11 iulie. Din primele informaţii, un TIR a oprit, după ce a acroşat o căruţă. Maşina de cinci locuri în care se aflau 12 persoane, din care 5 adulţi şi 7 copii, nu a mai putut să oprească la timp şi a intrat cu viteză sub remorca mastodontului. Şoferul autoturismului, în vârstă de 32 de ani, a murit pe loc. La fel şi o fetiţă de 2 ani. O altă copilă, în vârstă de 5 ani, a murit câteva ore mai târziu în braţele medicilor, care nu au mai putut să o salveze. Cu doar o zi înainte de accident, fetiţa îşi aniversase ziua de naştere.

Pe 13 iulie, s-a stins din viaţă şi tatăl celor două fetiţe. Alţi doi copii, un băiețel de patru ani și o fetiță de doi ani, se află încă în comă, iar medicii sunt sceptici privind șansele lor de supraviețuire.

Totul s-ar fi întâmplat din cauza neatenţiei.

"O tragedie! Asta s-a întâmplat. În mod clar e vorba de neatenţie, pentru că dacă ar fi păstrat distanţa Volkswagenul faţă de TIR nu ne-am mai fi aflat aici", a spus Daniel Onofrei, prefectul judeţului Vaslui, pentru sursa citată.

Poliţiştii au deschis un dosar penal.

"În cauză sunt efectuate cercetări pentru a fi stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", a declarat Bogdan Gheorghita, purtator de cuvant al IPJ Vaslui.

Sursă foto: observatornews.ro, vremeanoua.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233