dobroge.tv

Live

Tot mai puțini turiști își petrec vacanța în Mamaia. Hotelierii dau vina pe lărgirea plajelor și pe costul prea mare al parcării

13 iulie 2022
Publicitate

Lărgirea plajelor dar și costul prea mare al parcării din Mamaia, sunt doar două dintre motivele pentru care turiștii nu mai vin la mare. Aceasta este părerea operatorilor economici. Stațiunea se află în zona 0 iar pentru o oră un șofer trebuie să plătească 4 lei. Însă, dacă vrea să-și lase mașina o zi întreagă, va scoate din buzunar aproape 100 de lei. Ceea ce înseamnă că, pentru o săptămâna la mare, pe lângă cazare, masă, distracție și combustibil, un turist va achita alți 700 de lei pentru parcare.

În ultimul an, datorită lărgirii plajelor și a costului ridicat al parcărilor din stațiunea Mamaia, turiștii au evitat să-și mai facă rezervările pe stațiune. Dar nu numai asta. Și prețurile, pentru că în industrie ar fi trebuit să avem grijă ca în aceste condiții prețurile să fie mult mai mici decât erau în anii din urmă, când cererea era mai mare decât oferta”, a declarat Iolanda Nanu, hotelier.

Parcarea. În principiu parcarea și în al doilea rând lărgirea plajelor. Parcarea este… adică nu poți să dai un milion pe șezlong, mai dai și pe parcare și mai mănânci la restaurant de două-trei milioane, deja te duci foarte mult. E foarte mult într-o singură zi”, a declarat Elena Perjan, manager terasă.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233