dobroge.tv

Live

Declarații de presă la MAI după apariţia unor imagini cu întâlnirea dintre şefii instituţiei şi interlopi ai clanului Duduianu

Declarații de presă la MAI după apariţia unor imagini cu întâlnirea dintre şefii instituţiei şi interlopi ai clanului Duduianu
27 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

Poliția Română a anunțat că vor fi date declarații de presă astăzi, la ora 14.00, după ce președintele României a cerut Ministerului de Interne să „explice public” imaginile în care șefi ai Poliției apar la o întâlnire de noapte cu liderii clanului Duduianu, înainte de înmormântarea fostului lider al grupării.

„Cred că aceste chestiuni pot fi explicate cel mai bine de cei în cauză, șefii Ministerului Administrației și Internelor și șefii Poliției. Și atunci se vor lămuri lucrurile și în spațiul public”, a răspuns președintele Klaus Iohannis unei întrebări legate de aceste imagini.

El a mai spus că el i-a cerut ministrului de Interne Marcel Vela explicații privind acest incident.

„Am cerut explicații ministrului de Interne cu mult timp înainte să se publice aceste lucruri. Am primit explicațiile, dar nu cred că e rolul meu să explic în detaliu ce s-a întâmplat acolo. Consider că este nevoie de explicații clare, publice din partea șefilor din Ministerul Afacerilor interne. Le voi solicita să vă explice public despre ce a fost vorba”, a mai spus șeful statului.

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal într-un conflict izbucnit în timpul unei partide de barbut. Moartea acestuia a fost pe punctul de a declanșa un război între clanurile interlope, iar poliția l-a reținut pe principalul suspect, membru al clanului Rinu. Unul dintre liderii Duduianu a declarat că a avut o întâlnire noaptea, într-o biserică din București, cu șeful Poliției Române și șeful Poliției Capitalei, în care i s-a cerut să grăbească înmormântarea celui ucis, pentru că pune poliția într-o situație dificilă.

Sursă foto: adevarul.ro


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233