dobroge.tv

Live

Filmul unei tragedii. O tânără mamă a murit lângă copilul de 2 ani - şoferul care a provocat accidentul avea permisul anulat: ''O depăşire.. A avut viteză''

Filmul unei tragedii. O tânără mamă a murit lângă copilul de 2 ani - şoferul care a provocat accidentul avea permisul anulat: ''O depăşire.. A avut viteză''
13 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O tânără de doar 25 de ani, mama unui copil de 2 anişori, s-a stins din viaţă în urma unui cumplit accident ce a avut loc marți seară pe un DN79, la ieşirea din localitatea bihoreană Nojorid, înspre Leş. Şoferul vinovat de tragedie avea permisul anulat şi chiar a făcut închisoare pentru infracţiuni rutiere. 

Potrivit antena3.ro, el s-a urcat la volan şi i-a luat în maşină şi pe tânăra de 25 de ani şi copilul acesteia. La un moment dat, într-o depăşire, şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un TIR care circula din sens opus.Impactul a fost atât de puternic încât oamenii aflaţi în autoturism au rămas încarceraţi.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate două echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea și o ambulanță SMURD tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgență și un echipaj al Serviciului de Ambulanță al Județului Bihor.

Din păcate, tânăra a suferit răni grave şi a murit la locul accidentului. Atât bărbatul, cât și copilul sunt în stare foarte gravă. Potrivit medicilor, copilul se află deocamdată în comă indusă, în timp ce şoferul orădean se află şi el în stare critică, suferind o traumă cranio-cerebrală severă, precum și o serie de fracturi costale și la nivelul membrelor. El urmează să fie operat pentru mai multe fracturi suferite la nivelul piciorului stâng.

Șoferul de TIR a scăpat cu răni uşoare.

Potrivit observatornews.ro, mama şi copilul sunt din localitatea arădeană Bocsid, iar bărbatul este din Oradea, iar cu toţii se îndreptau spre vacanţă.

"O depăşire.. A avut viteză. Erau cu bagaje, probabil mergeau în concediu", a spus un martor pentru sursa citată.

Dosoar penal pe numele şoferului

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, şoferul în vârstă de 48 ani, din Oradea, a pătruns pe sensul opus de circulație într-o curbă la dreapta și a intrat în coliziune frontală cu un autotren cu semiremorcă, condus regulamentar, dinspre localitatea Leș înspre municipiul Oradea, de un bărbat de 44 de ani, din Vânju Mare, județul Mehedinți.

Cercetările de până acum au arătat, însă, că şoferul autoturismului avea anulat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, conform comunicatului Poliției.

Pe numele lui s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în formă agravată, ucidere din culpă și conducerea unui vehicul având anulat permisul de conducere.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene - Serviciul Rutier sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, scrie ebihoreanul.ro.

Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233