dobroge.tv

Live

Imagini virale cu plaja goală, într-o zi de weekend, în Mamaia. ''Mă simt ca bogătașii, parcă am plajă privată'' - VIDEO

Imagini virale cu plaja goală, într-o zi de weekend, în Mamaia. ''Mă simt ca bogătașii, parcă am plajă privată'' - VIDEO
13 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Preferata turiştilor în sezonul estival, staţiunea Mamaia este acum uitată de români. Prețurile foarte mari îi sperie pe turiști și îi trimit în alte stațiuni, Eforie și Năvodari au câștigat cei mai mulți vizitatori în acest an.

Începând de la preţurile la cazare şi până la mâncare, totul este mai scump. Turiştii sunt nemulţumiţi şi de preţurile la parcare, vizitatorii stațiunii ajung să plătească mai bine de 90 de lei pe zi pentru a-și parca mașina. Proprietarii de terase sunt si ei disperați si spun că sunt zile în care nu le trece nimeni pragul.

Un clip din Mamaia a devenit viral pe Tik Tok după ce o femeie a suprins imagini cu plaja goală, chiar și în weekend.

"Mamaia, iulie 2022, sâmbătă, ora 10:00. Mă simt ca bogătașii, parcă am plajă privată. Și la fel e și la hotel, la piscină, am fost singură! Ce să vă zic... Plaja goală, sezlonguri goale. Atenție la picioare că, de când au refăcut-o, sunt numai scoici pe aici! Un metru de nisip până lângă apă!”, a spus femeia.

Postarea a adunat zeci de comentarii.

“Cel mai scump litoral din toată Europa....daca exclud România și mă duc în cea mai scumpă stațiune, tot plătesc mai puțin”, “Anul trecut am luat 4 nopți cu 700 de lei in Eforie Nord si acum costa 2180 de lei pentru 3 nopți. Si vorbesc de același hotel! Trist, dar adevărat”. ”Am găsit o Mamaie neîngrijită, părăsită, clădiri abandonate, mizerie multă, în orice caz nu o stațiune de renumele ei. Prețurile sunt destul de mari, dar văd că în continuare se construiește, se lucrează pe timpul sezonului estival ceea ce este îngrijorător pentru că omul vine să se relaxeze, să se odihnească şi la 7 dimineața încep lucrări la hotelurile care sunt în construcție, ceea ce mi se pare total anormal”, sunt câteva dintre reacşii.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233