dobroge.tv

Live

Problema câinilor fără stăpân pare să nu se mai sfârșească în Constanța. Rusu: „În fiecare zi cred că adunăm în jur de 10-15. Încercăm să stopăm acest fenomen”

12 iulie 2022
Publicitate

Problema câinilor fără stăpân pare să nu se mai sfârșească. Deși municipalitatea a încercat prin diferite campanii de sterilizare sau capturare să oprească acest fenomen, se pare că nu au reușit. Cel puțin nu în totalitate. În parcuri și în anumite cartiere încă mai sunt patrupede care merg liniștite pe stradă. Constănțenii se tem și asta pentru că nu de puține ori s-au repezit la ei. Ba mai mult, unii au fost și mușcați. Viceprimarul municipiului susține că înmulțirea lor se datorează faptului că sunt persoane care vin din alte județe și își abandonează animalele la noi.

În fiecare zi cred că adunăm în jur de 10-15 câini. Apar câini care sunt deja de talie mare și organizăm pândă pentru că este un fenomen din ce în ce mai pregnant în Constanța. Vin mașini care aduc din alte părți câini în Constanța. Noi avem o problemă pe care încercăm împreună cu poliția locală să-l stopăm. Încercăm să stopăm acest fenomen.

Dar serviciul pe care îl avem, suntem foarte atenți la câteva puncte unde primim toate sesizările. Este parcul Tăbăcărie, este stadionul, pe plajă primim foarte multe sesizări, pe faleză. Suntem în permanență prezenți. Și nu stăm doar pe zi, ci avem un program de permanență”, a declarat Ionuț Rusu, viceprimarul municipiului Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233