dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Teatru de Vară Soveja a fost igienizat

11 iulie 2022
Publicitate

Și pentru că la Teatrul de Vară Soveja au loc piese de teatru și spectacole, până la sfârșitul lunii august, reprezentanții Teatrul de Stat l-au igienizat. Graffiturile de pe pereți au dispărut, buruienile crescute printre scaune au fost smulse, scaunele rupte au fost înlocuite, iar scena și birourile au fost curățate. Aici, se vor susține 19 din cele 38 spectacole din cadrul „Stagiunii estivale a artelor spectacolului”.

„A trebuit din nou să zugrăvim, din nou să facem fațada, din nou să reparăm toaletele. Poate cei de la pază de acolo din parcul Tăbăcărie să mai facă... Poliția Locală să ne mai ajute, măcar să facă rondul din când în când pe acolo. Poate dacă îi văd pe cei de la Poliția Locală măcar nu se mai aciuează pe acolo.

Noi l-am avut în administrare până la începutul anului 2021. În luna februarie, la începutul acestui an, ni s-a retras inesplicabil dreptul de administrare. Nu mă întrebați de ce. Dar am obținut din nou dreptul de administare la începutul lui 2022 când domnul președinte a înțeles. I-am explicat că vrem să organizăm ceva mare și vara asta și ar fi păcat să mai stea încă o vară neutilizat acest teatru și a înțeles și a revenit în admistrarea Teatrului de Stat Constanța.

Acum suntem în procedură de achiziții pentru servicii de supraveghere video pentru că vrem să instalăm acolo și camere video”, a declarat Erwin Șimșensohn, director Teatrul de Stat Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233