dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. ''Un profesor excepţional, cum rar se mai găsește!''. O îndrăgită profesoară s-a stins din viaţă, după săptămâni în care s-a luptat să trăiască

CONSTANŢA. ''Un profesor excepţional, cum rar se mai găsește!''. O îndrăgită profesoară s-a stins din viaţă, după săptămâni în care s-a luptat să trăiască
11 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Este doliu la Universitatea Ovidius din Constanţa. O îndrăgită profesoară s-a stins din viaţă prea devreme, la nici 45 de ani. Colectivul Limba Germană a Facultății de Litere a Universității Ovidius din Constanța a transmis un mesaj emoţionant după ce colega lor, lector universitar Ionela Duduță, un om plin de energie, s-a stins.

"Colega noastră, lect.univ.dr. Ionela Duduță de la colectivul de Limba Germană a Facultății de Litere, s-a stins, în această dimineață, după săptămâni întregi în care s-a luptat să trăiască.

Ionela Duduță a fost un profesor dedicat și pasionat de activitatea de predare și cercetare, căruia îi plăcea să lucreze cu studenții, dar dincolo de asta a fost un om minunat, întotdeauna o sursă de energie pozitivă, de zâmbet, de inspirație.

Regretăm enorm dispariția ei mult prea devreme dintre noi.

Dumnezeu să o odihnească în pace!", au transmis colegii, printr-un mesaj pe Facebook.

Zeci de mesaje dureroase de la cei care au apreciat-o

  • Tristă veste! De necrezut! Multă putere familiei! Sincere condoleanțe!
  • Nu pot sa cred! Un profesor extraordinar, un om minunat. Condoleanțe familiei!
  • O profesoară care și-a luat în serios misiunea, o persoană principială și corectă, o colegă extraordinară, plină de zel și voie-bună și o prietenă absolut minunată care ne va lipsi enorm. 
  • Dumnezeu să o țină în grija Sa pe doamna profesoară, așa cum dumneaei a răspândit numai grijă și bunătate în jur. O zi tristă, tristă de tot...
  • Doamna Profesoară, îmi pare atât de rău! Ce trist, cât de nedrept... sa aveți drum liniștit printre stele... prea devreme, Doamna Profesoară, prea devreme...
  • Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Condoleante familiei! Imi pare nespus de rau! Mi-o amintesc cu drag din facultate, mereu vesela si pasionata de ce facea.
  • Dumnezeu sa o odihnească! Un profesor exceptional, cum rar se mai găsește! Un om Lumina din toate punctele de vedere! Putere multă familiei și fetiței ei..
  • Dumnezeu sa o ierte si odihna in pace! Un om extraordinar, imi pare nespus de rau ca nu am avut parte de prezenta luminoasa a doamnei profesor mai mult timp. Condoleante sincere familiei. Mein tiefstes Beileid.
  • Imi pare nespus de rau...Dumnezeu s-o odihneasca si sa aiba grija de fetita ei, de mama, de sora...ea era mereu stalp pentru toți!
  • Vestea cumplită a dispariției nedrepte a Ionelei Duduță m-a afectat profund. A fost și va rămane pentru mine una dintre primele si cele mai bune doctorande, a cărei teză de doctorat a fost un succes si un prilej de mandrie. Deosebit de inteligentă, harnică și entuziastă, mi-a fost foarte dragă. Somn lin, Ionela! Dumnezeu să te aibă în paza Sa. Condoleanțe familiei îndurerate.
  • O veste cutremurător de tristă! Regret profund plecarea ei prematură și inexplicabilă! Dumnezeu să i lumineze calea pe care pleacă atât de tânără iar ceî care rămân în urma ei să reușească să facă față acestei despărțiri emoționante și copleșitoare!

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233