dobroge.tv

Live

Festivalul Neversea, supravegheat 24 din 24 de ore de sute de polițiști și jandarmi

08 iulie 2022
Publicitate

Prima zi și prima noapte de distracție a fost atent supravegheată de sute de polițiști și jandarmi. Nu au lipsi nici câinii special antrenați și nici specialiștii antidrog. De asemenea, trupele speciale ale poliţiei s-au alăturat ofiţerilor şi vor asigura paza şi ordinea publică în zonă pe toată perioada festivalului. Prezent a fost și Șuier, câinele vedetă al Poliției Române. Peste 60.000 de fani din România și din străinătate au participat în prima la festival.

Pentru ca festivalul Neversea să se desfășoare fără nicio problemă și fără incidente, sute de polițiști și jandarmi sunt prezenți la eveniment.

Peste 600 de polițiști vor asigura măsurile de ordine publică la festivalul Neversea. Vor participa și câini special antrenați pentru depistarea substanțelor psihoactive”, a declarat insp. pp. Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Pe toată durata festivalului, peste 250 de jandarmi se vor asigura, alături de colegii din cadrul celorlalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, că participanții vor fi în siguranță”, a declarat căpitan Ana Burchi, ofițer specialist în cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

O atenție deosebită se va acorda în toate zilele în care se va desfășura evenimentul. Oamenii legii vor acționa în continuare în zonele apropiate plajei, precum și în zona de acces pentru a preveni aglomerările de persoane și faptele antisociale.

Recomandăm tuturor celor care vor participa la festival să evite implicarea în activități sau acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a evenimentelor, să respecte recomandările forțelor de ordine, să nu vină însoțiți de bagaje voluminoase, iar în cazul producerii unor situații de urgență, să respecte recomandările”, a mai declarat căpitan Ana Burchi, ofițer specialist în cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Participanții la festival au putut testa și ochelarii care imită optic efectele consumului de alcool si droguri.

Zone de chill, este un concept inovativ și eficient, utilizat în spațiile recreaționale, fiind un spațiu non-formal de prevenire a consumului de alcool și droguri”, a declarat comisar șef Cristian Oprișan, şeful Centrului Regional de Prevenire, Consiliere și Evaluare Antidrog.

Vom avea prezenți polițiști de combatere a criminalității organizate, care vor acționa pe linie de combatere și prevenire în ceea ce privește traficul și consumul de droguri”, a mai declarat insp. pp. Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

De asemenea, festivalul este supravegheat și de pe mare.

Nave operative ale Gărzii de Coastă vor patrula în zona de competenți pentru asigurarea protecției dinspre mare a perimetrului în care este organizat festivalul, iar polițiștii de frontieră monitorizează vizual și cu ajutorul tehnicii din dotare, zona maritimă adiacentă a festivalului”, a declarat insp. pp. de poliție Andrei Ene, purtător de cuvânt Garda de Coastă.

Polițiștii și jandarmii vor patrula 24 din 24 de ore și sunt pregătiți să intervină dacă situația o impune. De asemenea, prezenți sunt și peste 100 de pompieri care vor asigura atât gestionarea cazurilor de prim-ajutor, cât și măsurile de apărare împotriva incendiilor.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233