dobroge.tv

Live

Trafic de coșmar în centrul orașului

26 august 2020
Publicitate

O nouă zi, un nou test de răbdare pentru constănțeni. Lucrările de asfaltare, derulate în plin sezon estival pun la grea încercare nervii șoferilor, care au de așteptat zeci de minute la semafoare. În timp ce marile bulevarde sunt asfaltate periodic, unele străzi din municipiu încă sunt la stadiul de pietriș.

Haos în trafic, pe marile bulevarde din oraș. Lucrările de asfaltare din sezonul estival au dat peste cap traficul și așa sufocat de prea multe mașini. Iar în timp ce șoferii stau zeci de minute la cozi kilometrice, pietonii se chinuie cum pot, printre mașini, să traverseze bulevardul.

Pentru șoferi, traficul infernal din centrul orașului a devenit deja rutină. Oamenii sunt extrem de revoltați. Oricum, orașul era aglomerat vara, iar lucrările nu fac decât să îngreuneze și mai mult circulația.

Oamenii spun că lucrările ar fi trebuit făcute în afara sezonului estival sau măcar....noaptea. Fiind vorba despre o zonă centrală, și așa aglomerată, șantierul era ultimul lucru de care un oraș turistic avea nevoie în plin sezon.

Și pietonii au de suferit din cauza lucrărilor.Pentru că trotuarele sunt în șantier, mulți trecători merg pe carosabil.

Lucrările fac parte dintr-un amplu proiect de reabilitare. Până când va fi gata, nervii șoferilor vor fi puși în continuare la grea încercare.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233