dobroge.tv

Live

Petre Daea a fost votat în unanimitate de PSD pentru a fi din nou ministrul Agriculturii

Petre Daea a fost votat în unanimitate de PSD pentru a fi din nou ministrul Agriculturii
06 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Marcel Ciolacu a anunțat oficial, miercuri, că PSD îl propune la Ministerul Agriculturii pe Petre Daea, „un om cu experiență, un patriot, foarte iubit de toți cei care activează în agricultură”.

Am decis, împreună cu colegii, că înlocuitorul în acest moment al domnului Adrian Chesnoiu este fostul ministru Petre Daea, un om cu experienţă şi un om care nu trebuie să înveţe ministerul şi problemele pe care le au agricultorii şi fermierii, un patriot foarte iubit de toţi cei care activează mai ales în agricultură. Mă bucur că toţi colegii - a fost ca pe vremuri, vot în unanimitate în interiorul partidului ca domnul ministru Petre Daea să revină în Guvernul României. Cu această nominalizare vom merge la premier, după care cunoaşteţi procedurile”, a declarat Ciolacu, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD.

Petre Daea a spus că are ca prioritate sistemul de irigații.

V-am fost partener tot timpul, v-am stat la dispoziție cum o voi face și de acum încolo. Îi mulțumesc președintelui partidului pentru această propunere, colegilor care au decis astăzi să aloce încredere în persoana unui om care s-a străduit să facă ce i-a dat conștiința profesională. Când se încheie procesul acesta juridic vă prezint viziunea mea cum văd eu lucrurile în agricultură: O văd cum am văzut-o întotdeauna, încât să fie bine țării și fermierii să simtă acest lucru (…) Fermierii sunt cei care îi recunosc activitatea într-o perioadă scurtă de timp, dar folositoare (lui Chesnoiu, n.red.). Voi începe în prima oră mă voi ocupa de acest lucru, pentru că în 2017, după depunerea jurământului eram la pompa din Giurgiu. Așa voi face și acum, să mă duc în șantierul muncii. Tot ceea ce înseamnă sistemele de irigații. E o abordare mult mai amplă pe care vă voi prezenta-o când se va încheia acest proces juridic”, a afirmat Daea.

Petre Daea a mai fost ministru al Agriculturii în Cabinetele Grindeanu, Tudose și Dăncilă.


Sursă foto: Facebook Petre Daea

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233