dobroge.tv

Live

Încă un militar şi-a încheiat socotelile cu viaţa prea devreme. Alin trebuia să-şi sărbătorească astăzi ziua de naştere: ''Ai ales drumul ăsta fără cale de întoarcere și ne-ai distrus pe toți''

Încă un militar şi-a încheiat socotelile cu viaţa prea devreme. Alin trebuia să-şi sărbătorească astăzi ziua de naştere: ''Ai ales drumul ăsta fără cale de întoarcere și ne-ai distrus pe toți''
05 iulie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Sunt clipe grele pentru o familie din comuna Ciorani, Prahova. În loc să-i ureze astăzi „La mulţi ani” fiului lor, doi părinţi se pregătesc de înmormântare. Alin E. a ales să părăsească mult prea devreme această lume, iar durerea provocată familiei, rudelor şi tuturor prietenilor este de nedescris.

O fire veselă, aşa îl descriu prietenii pe Alin. Nimeni nu ştie ce avea pe suflet şi de ce a ales să-şi pună capăt zilelor. Tânărul era angajat în cadrul Ministerului Apărării Naţionale din 2016 şi locuia în comuna Ciorani. Ieri, Alin s-a stins din viaţă ieri pe patul de spital, unde se afla în comă după ce a încercat să-şi ia viaţa şi s-a spânzurat. Din păcate, deşi familia a sperat într-o minune, Alin nu a supravieţuit, iar nimeni nu-şi explică gestul tânărului. Astăzi, 5 iulie, era ziua lui de naştere, iar în loc de „La mulţi ani”, prietenii i-au scris mesaje de condoleanţe pe pagina lui de Facebook.

Zeci de mesaje dureroase pe reţelele de socializare

„Prieten drag… Astăzi trebuia sa fie o zi fericită pentru tine, trebuia să primești urări cu ”la mulți ani” nicidecum cu “condoleanțe” Astăzi trebuia să sărbătorim, nu să-ți urăm “drum lin”

„Imi pare rău că ai ales drumul ăsta fără cale de întoarcere și ne-ai distrus pe toți…îți multumim că ne-ai fost prieten, fiindu-ne alaturi atât in momentele frumoase, cât si in cele grele, însă vei lipsi la evenimentele cele mai importante din viata mea, deși mi-ai promis că vei fi prezent orice s-ar întâmpla... Dumnezeu sa te ierte!”

„Nu te voi uita niciodată. Odihneste-te în pace, prietenaș, asa cum ne ziceam noi”

„Cand ne am intalnit ultima data imi spuneai ca ai planuri mari (să te însori și sa vin la nunta ta) nu aveam nici cel mai mic gand ca vei face asta cand aveai o viată frumoasă aici, langa noi, toti prietenii tai. Imi va fi dor de tine, prietenaș ul meu. Dar poate acolo sus iti va fi mai bine să ai grija de noi. Odihneste-te in pace, suflet frumos!”

„Odihnește-te în pace al meu, sunt supărat rău pe tine pentru ce ai făcut.. De obicei nu puteam sa stau mai mult de 5 minute supărat pe tine, că mă împăcai tu cumva, acum nu mai poți. Dumnezeu să te ierte pentru tot!”

„Nu o sa înțeleg niciodată de ce Dumnezeu alege sa ia lângă el suflete care mai aveau multe de făcut pe pământ.. care mai aveau multe de demonstrat, multe de arătat.. care acum încep sa trăiască cu adevărat și sa înțeleagă viata .. Drum lin spre îngeri Alin ... ai grija de familia ta de acolo de sus și da-le putere sa treacă peste aceasta imensa durere...”

„Dumnezeu sa te ierte Brisi. Nu te vom uita niciodată, prieten drag”

„Nu te vom uita niciodată. Odihneste-te în pace”

„Dumnezeu sa te odihneasca, vericule! Prea devreme ai plecat dintre noi!”

„Dumnezeu sa te ierte, fratele nostru…ne vom aminti cu drag de tine, de toate clipele in care ne făceai sa radem…ai ales sa pleci mult prea devreme. Nu te vom uita niciodata”

„Dumnezeu sa te ierte Aline, păcat de tine!!”

„Scuze, Alin! Înțelepciunea ta, probabil că a depășit înțelegerea noastră umană! Dumnezeu să ne ierte pe noi oamenii, deoarece ne prefacem că vă înțelegem! Lacrimi părintești în eternitate!”


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233