dobroge.tv

Live

Andrei avea doar 13 ani şi a fost ucis în bătaie, pe o stradă din Mangalia. Criminalul şi-a aflat sentinţa, după doi ani

Andrei avea doar 13 ani şi a fost ucis în bătaie, pe o stradă din Mangalia. Criminalul şi-a aflat sentinţa, după doi ani
29 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Au trecut doi ani de la moartea lui Andrei Ivan, un băiat de doar 13 ani, care a fost ucis în bătaie, în Mangalia. Tribunalul Constanța a luat o decizie în cazul lui Marian, adolescentul care l-a bătut pe Andrei până a intrat în moarte cerebrală. Astfel, instanța l-a condamnat la internarea timp de cinci ani într-un centru de detenţie, perioadă din care se vor scădea doi ani pe care acesta i-a petrecut în arest la domiciliu.

De asemenea, Marian va trebui să plătească 10.000 de euro daune materiale şi 170.000 de euro daune morale familiei victimei. Decizia nu este definitivă.

„Numărul loviturilor aplicate de către inculpat, natura şi intensitatea acestora, siguranţa cu care a acţionat, precizia şi coerenţa loviturilor, faptul că, deşi victima era deja căzută la sol în poziţia şezând şi cu capul plecat, inculpatul a continuat să o lovească cu aceeaşi forţă în zona cervicală, faptul că, în niciun moment victima nu a făcut vreun gest de ripostă şi nici măcar de apărare, şi nu în ultimul rând, că inculpatul cunoştea împrejurarea că victima nu practica arte marţiale astfel încât nu este capabilă să exercite acţiuni de apărare, evidenţiază periculozitatea persoanei inculpatului, potenţialul său agresiv“, au menționat judecătorii în motivare.

Pentru decizia finală, magistrații au avut în vedere că Marian era şcolarizat la data comiterii faptelor, nu era cunoscut ca un minor infractor și și-a recunoscut fapta.

La 1 februarie 2020, Andrei Ivan (13 ani) din Mangalia a fost bătut până a intrat în moarte cerebrală. Agresorul este un practicant al sporturilor de contact, mai mare decât el. Totul a pornit de la o fată, care acum era prietena lui Andrei, însă în trecut fusese iubita unui coleg de-al lui Andrei. 

Acesta, supărat, l-a pus pe agresor să-i dea o lecţie lui Andrei. Atacat pe stradă, băiatul a fost bătut până a rămas fără suflare. Până la venirea echipajului SMURD, doi tineri i-au făcut lui Andrei masaj cardiac. Iniţial, el a fost dus la spitalul din Mangalia şi apoi transferat la Constanţa. Andrei a murit la Terapie Intensivă.

Sursă foto: romaniatv.net

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233