dobroge.tv

Live

Mark Beacom: „Această infrastructură din Marea Neagră va crea o moștenire pentru România”

28 iunie 2022
Publicitate

„Prin folosirea acestei infrastructuri se reduc costurile și dependența de gaz” a afirmat astăzi Mark Beacom, director general companiei care s-a ocupat de acest proiect. Potrivit acestuia este prima exploatare de gaze offshore din România în peste 30 de ani. Mai mult, Beacom speră ca prin acest proiect să le fi oferit astfel calea necesară și chiar infrastructura pentru alți dezvoltatori din Marea Neagră.

Avem 126 de kilometri de conducte care aduc gaze, chiar aici în spatele nostru, la Vadu. Acest proiect nu este doar pentru rezervoarele noastre. Și desigur, știm deja de Neptun Deep dar mai sunt și altele descoperite care pot fi exploatate în Marea Neagră. Este important pentru că, prin folosirea acestei infrastructuri, se reduc costurile și dependența de gazele rusești. Din păcate, situația dificilă pe care o avem în Ucraina și impactul Ucrainei în Marea Neagră poate face difierența în executarea sau neexecutarea proiectelor.

Această infrastructură din Marea Neagră va crea o moștenire pentru România. Acest proiect a fost construit în România, de către români și pentru România. Am început acest proiect în urmă cu 10 ani și vă spun sincer că încă din prima zi am avut mulți experți din industrie care ne-au spus: Nu o să reușiți! Nu poate fi realizat! Este imposibil!”, a declarat Mark Beacom, director general BSOG.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233