dobroge.tv

Live

A fost inaugurat Teatrul de Vară „Jean Constantin” din Techirghiol

27 iunie 2022
Publicitate

Teatrul de Vară „Jean Constantin” din Techirghiol a fost inaugurat în acest weekend. Acesta a fost reabilitat și modernizat. Au fost schimbate gradenele, scaunele, instalația electrică, dar și cabina tehnică. De asemenea, sunt disponibile peste 600 de locuri pentru spectatori. Proiectul a fost finanţat din fonduri europene și are o valoare de aproximativ două milioane de euro.

Am finalizat lucrările la Teatrul de Vară „Jean Constantin”, primul teatru de vară modernizat în județul Constanța. Jean Constantin este născut la Techirghiol. Ăsta este și motivul pentru care noi am dat numele Teatrul de Vară „Jean Constantin”. Și, bineînțeles, este un cetățean de onoare al orașului nostru”, a declarat Iulian Soceanu, primar Techirghiol.

Este un prilej de mândrie pentru noi pentru că este vorba de primul teatru din județul Constanța care a fost reabilitat. Este vorba atât de creșterea numărului de locuri, de construirea unui centru multi-funcțional, de această piațetă superbă din față, cu bustul marelui actor. Și, în primul și-n primul rând, este vorba de o dovadă a faptului că Techirghiol este pe drumul cel bun. Un oraș cochet, un oraș care pas cu pas se integrează în secolul 21”, a declarat Silviu Coșa, prefectul județului Constanța.

Acum dacă stai să te gândești unde să mergi nu mai ai unde. Ș mi se pare, mă rog, cât știu eu, că ăsta este singurul de acest fel. Ceea ce este extraordinar. Chiar mă gândeam să joc și eu piesa mea aici la toamnă. Așa că este un lucru extraordinar, iar faptul că v-ați gândit la Jean să-i dați numele, este cu atât ma lăudabil”, a declarat Cezara Dafinescu, actriță.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233