dobroge.tv

Live

''Băiatul de băiat, smardoiul de femei...''. Tânără lovită fără milă de către un bărbat, sub ochii trecătorilor - nimeni nu a intervenit! IMAGINI CU IMPACT EMOŢIONAL

''Băiatul de băiat, smardoiul de femei...''. Tânără lovită fără milă de către un bărbat, sub ochii trecătorilor - nimeni nu a intervenit! IMAGINI CU IMPACT EMOŢIONAL
24 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Imagini şocante au fost surprinse în noaptea de joi spre vineri, chiar în fața primăriei din Brașov. O tânără a fost lovită fără milă de către un bărbat,iar, din păcate, nimeni nu intervine. După a doua lovitură primită, cea mai puternică, femeia a picat lată pe asfalt. Poliția a deschis un dosar penal în acest caz și face cercetări.

"Imagini șocante în centrul Brașovului! În cursul nopții, în jurul orelor 3, o tânără a fost victima unei agresiuni fizice. Evenimentul s-a petrecut peste drum de Modarom, în fața Primăriei Brașov! Aceasta a fost lovită, de două ori, de o persoană de sex masculin. Un smardoi, un chiloțar, un Rambo de Brașov! A fost apelat serviciul de urgență 112. La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție, Jandarmerie dar și o Ambulanță. Tânăra a fost transportată de urgență la unitatea medicală de primiri urgențe din Brașov. Solicităm public IPJ Brașov lămuriri cu privire la acest caz îngrozitor. Mai sunt cetățenii în siguranță pe domeniul public? Individul, smardoiul ăsta, a fost identificat? A fost reținut...!?", au scris pe Facebook cei de la Asociația pentru Siguranță Urbană și Mediere (ASUM), o organizație non-guvernamentală.

Poliția a deschis un dosar penal și face cercetări pentru "loviri și alte violențe"

"Acesta este smardoiul! Poliția îl caută! Băiat de băiat! (...) Dureros este că, o mulțime de persoane au asistat la incident dar nimeni nu a intervenit. Nici măcar "băiatul de băiat, smardoiul de femei" nu a schițat nimic după lovitură, măcar să o ridice, să vadă dacă este ok! (...) Conducerea IPJ Brașov ne-a transmis că..."La nivelul Poliției Municipiului Brașov - Secția 1 Poliție sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "lovirea sau alte violențe", instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor"! (...) În această dimineață, victima s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Brașov în vederea evaluării! Tot astăzi va depune și o plângere penală împotriva agresorului. Avem încredere că Poliția îl va identifica pe "băiat"! Din ce am aflat noi, acesta ar fi din București! Nu suntem siguri de informație!", au precizat reprezentanții organizației ASUM.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233