dobroge.tv

Live

Zi de foc pentru pompierii constănțeni: 66 de apeluri la 112, în ultimele 24 de ore

Zi de foc pentru pompierii constănțeni: 66 de apeluri la 112, în ultimele 24 de ore
21 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au desfășurat, în cursul zilei de 20 iunie, 66 misiuni.

  • Acordarea primului ajutor:

Echipajele SMURD au intervenit în 51 situații pentru acordarea primului ajutor și/sau transportarea la unitățile sanitare în cazul persoanelor cu afecțiuni medicale.

  • Accidente rutiere:

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța au fost solicitați să intervină în cazul a patru accidente rutiere ce au avut loc pe raza județului Constanța, în urma cărora nouă persoane vătămate, patru dintre acestea primind îngrijiri medicale la fața locului, fără a fi transportate la spital.

  • Incendii:

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea a trei incendii de vegetație uscată. În total, au fost afectate de flăcări peste 20 hectare.

  • Alte misiuni:

Pompierii militari au fost solicitați să acorde sprijin în cazul altor cinci situații de urgență: asigurărarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la decolare/aterizare elicopter, transportul unor persoane supraponderale, deblocări de ușă etc.

  • Accident prin submersie:

Pompierii militari au reluat, ieri dimineață, de la ora 08.20, căutările bărbatului căzut în Canalul Dunăre-Marea Neagră. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit de scafandrii Centrului de Antrenament al Scafandrilor Profesioniști din cadrul ISU Dobrogea la ora 19.26.

Reamintim că apelul la numărul unic de urgență 112 a fost primit în data de 19 iunie, în jurul orei 18.00. Au intervenit scafandrii ISU Dobrogea, o autospecială de stingere, un SMURD și o ambarcațiune. Operațiunile de căutare a persoanei căzute în canal au durat până după miezul nopții, când au fost oprite și reluate ieri dimineață.


Sursă foto: ISU Dobrogea

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233