dobroge.tv

Live

90 de pompieri militari din cadrul ISU Dobrogea au participat la faza pe unitate a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență. FOTO/VIDEO

90 de pompieri militari din cadrul ISU Dobrogea au participat la faza pe unitate a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență. FOTO/VIDEO
20 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

În perioada 16-17 iunie 2022, la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea“ al județului Constanța s-a desfășurat faza pe unitate a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență.

Au participat 90 de pompieri militari din nouă subunități aparținând ISU Dobrogea, care au trecut prin patru probe: Scara de fereastră – câte opt concurenți din fiecare echipă, Pista cu obstacole pe 100 metri – câte opt concurenți per echipă, Ștafeta 4×100 metri – câte două echipe cu câte pareu concurenți și Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă – șapte concurenți din fiecare echipă.

Potrivit clasamentului final, la proba Scara de Fereastră, pe primul loc s-a situat echipa Detașamentului de Pompieri Constanța-Palas. La proba Pista cu obstacole, pe prima treaptă a podiumului a urcat plutonier major Marin Dobre, de la Detașamentul de Pompieri Constanța-Palas.

La proba Pista cu obstacole, clasamentul pe echipe pune pe primul loc Detasamentul de Pompieri Constanța-Palas, iar proba individuală (duelul) a fost câștigată de plt.adj. Marian Vasilescu, de la Detașamentul de Pompieri Constanța-Port.

Ștafeta a fost câștigată de echipa Stației de Pompieri Tuzla, iar proba Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă a fost câștigată de echipa Detașamentului de Pompieri Medgidia.

Potrivit clasamentului general, adunând timpii tuturor probelor de concurs, prima treaptă a podiumului a revenit Detașamentului de Pompieri Constanța-Palas. Pe locul II în clasamentul general s-a situat Detașamentul de Pompieri „Slt. Fripis Marius-Daniel“, iar pe locul III, Detașamentul de Pomperi Medgidia.

În perioada următoare, va avea loc Etapa a II-a – faza pe inspectorat județean, cu participarea unui lot din fiecare subunitate/grup de intervenție;

va urma Etapa a III-a – cea zonală, și finala, care este organizează de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, cu participarea primelor 9 loturi clasate.

Concursurile serviciilor profesioniste pentru situații de urgență se organizează în fiecare an, în perioada iunie – septembrie, având ca obiectiv fundamental dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acțiunilor de intervenție în situații de urgență.


Sursă foto/ video: ISU Dobrogea

Publicitate

Galerie Foto

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233