dobroge.tv

Live

'Aş striga să mă audă cerul'. O clipă care a schimbat destinul multor oameni. Patru famillii îşi plâng morţii, Adina merge la puşcărie lăsând 2 copii în urmă. 'O criminală te-a luat de lângă noi'

'Aş striga să mă audă cerul'. O clipă care a schimbat destinul multor oameni. Patru famillii îşi plâng morţii, Adina merge la puşcărie lăsând 2 copii în urmă. 'O criminală te-a luat de lângă noi'
18 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Patru familii îndurerate îi plâng pe cei dragi răpuşi prea devreme de către o şoferiţă, într-o clipă de teribilism. Patru muncitori au murit nevinovaţi în noaptea de joi spre vineri, în Iaşi, în timp ce se aflau la muncă, iar pentru alte trei familii lupta nu s-a încheiat. Trei muncitori sunt în spital, dintre care unul în stare gravă, având nevoie urgent de sânge.

Toți cei șapte muncitori erau colegi la o societate de drumuri din Iași, iar în noaptea de joi spre vineri lucrau pe stradă, la canalizări. O șoferiță care se urcase beată la volan a pierdut controlul direcției într-o curbă, din cauza vitezei, a lovit un gard, apoi a ricoșat în grupul de muncitori. Patru dintre cei șapte muncitori au murit sub roţile autoturismului. Din cauza impactului puternic, toată smoala pe care o aveau în autoutilitară s-a prăbuşit peste ei, scrie observatornews.ro.

Momentele de dinaintea tragediei au fost surprinse, de asemenea, de camerele de supraveghere din oraş, iar imaginile arată cum şoferiţa goneşte pe şosea cu o viteză incredibilă. Practic, maşina la volanul căreia se afla ieşeanca Adina Ghervase „zbura” pe străzile municipiului, fără a ţine cont de semnele de circulaţie, potrivit adeavrul.ro.

În dimineaţa zilei de 17 iunie, poliţiştii nu au găsit-o acasă pe şoferiţa de 39 de ani, dar s-a predat oamenilor legii câteva ore mai târziu. După audieri, tânăra a fost reținută, iar instanța a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile.

Datele din anchetă arată că femeia consumase alcool înainte de a se urca la volan, având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. După accident, a mers la spitalul de Neurochirurgie, dar a refuzat să fie internată.

Adina Iuliana are doi copii, unul de 13 ani din prima căsătorie şi altul de 4 ani, cu actualul iubit. Cei doi copii au fost luaţi în grijă imediat după accident de către fostul soţ.

Patru muncitori au murit nevinovați

Cei patru muncitori ale căror vieți au fost curmate într-o secundă aveau peste 15 ani de experiență în muncă. Cel mai tânăr împlinise luna trecută 45 de ani, alţi doi aveau 47 și 48 de ani, iar cea de-a patra victimă 54 de ani. Toţi s-au angajat la societatea de drumuri Citadin în acelaşi an, 2007. Dintre ceilalţi trei bărbaţi, care au fost răniţi, cel mai tânăr are 33 de ani şi este angajat la firma respectivă din luna martie. Nicolae - Ciprian, Ioan, Constantin şi Gheorghe vor fi înmormântaţi de familii.

"O să merg și prin foc numai să îți fac dreptate"

Fiica unuia dintre cei patru muncitori morți promite să-i facă dreptate tatălui ei. "Dumnezeu sa te ierte îngerul meu, ai luat jumătate de mine cu tine, cel mai bun om, cel mai iubit tată. Odihnește-te în pace, o sa merg și prin foc numai să îți fac dreptate. O criminală te-a luat de lângă noi. Te iubesc și te voi iubi pana o sa cada pământul și peste mine", a scris tânăra pe Facebook.

"Ai lăsat Ioane o tristețe de nedescris, am înmărmurit, nu-mi vine sa cred..Cum o sa învețe familia ta sa trăiască fără sufletul tău atât de bun lângă ei ,cum? As striga sa ma audă cerul sa te trimită inapoi..pentru ce te,a luat,,aveai atâtea de făcut.. am sa te regret toată viata,nu mai am cuvinte,mi-e sufletul ghemuit..off,Dumnezeu sa te așeze unde drepții se odihnesc! Putere dragilor, e un moment de grea încercare...CONDOLEANTE!!!", este unul dintre zecile de mesaje de condoleanțe care continuă să curgă pentru cei care au plecat.

Ciprian, unul dintre muncitorii care s-au prăpădit la Iași, era soțul unei cântărețe de muzică populară.

"De astăzi viața mea nu va mai fi la fel...Am avut cel mai iubitor soț care ar fi putut exista vreodată, poate nici nu am meritat toată iubirea și devotamentul pe care ni le-a oferit mie și fiicei noastre. Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte și vom ajunge acolo unde știm că și-ar fi dorit să ne vadă. Noi am fost rațiunea lui de a trăi, acum el va fi cel pentru care noi vom merge înainte, înfruntându-ne durerea și dorul. Nu te vom uita niciodată și știm că ne vei veghea mereu de acolo de sus! Te vom iubi mereu!", a scris artista pe rețeaua de socializare.

Ciprian avea doar 47 de ani. Împreună cu soția și fiica lor, Daria, erau o familie fericită. Acum acestea se pregătesc să-l conducă pe ultimul drum. Bărbatul va fi înmormântat duminică,19 iunie, la Cimitirul Petru și Pavel din Iași.

Sursă foto: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233