dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Șoferița băută care a ucis patru muncitori a fost reținută

NAȚIONAL. Șoferița băută care a ucis patru muncitori a fost reținută
17 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Femeia care a comis accidentul în urma căruia patru angajaţi ai societăţii Citadin din Iaşi au murit a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce a fost audiată timp de câteva ore de poliţiştii ieşeni. Şoferiţa a ajuns la sediul Poliţiei din Iaşi vineri la prânz, fiind audiată timp de câteva ore. La final, pe numele acesteia a fost emis mandat de reţinere, scrie news.ro.

În baza probatoriului administrat în cauză, conducătoarea auto a fost reţinută de poliţişti pentru 24 de ore. La data de 18 iunie, aceasta va fi prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi”, au transmis reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.

Şoferiţa care în noaptea de joi spre vineri a comis accidentul în urma căruia patru angajaţi ai societăţii Citadin din Iaşi au murit consumase alcool, având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

CITEȘTE ȘI: Accident cumplit azi noapte. O șoferiță băută a omorât 4 oameni, alţi 4 sunt în spital, unul dintre muncitori: ''dați-mi o gură de apă pentru că am copii acasă și nu vreau să mor''

Ea conducea un autoturism Alfa Romeo şi se deplasa dinspre Păcurari către centrul Iaşiului. Femeia a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a lovit un colţ de clădire, apoi a intrat în plin într-o autoutilitară care era staţionată pe partea dreaptă. Lângă autoutilitară se aflau mai mulţi angajaţi ai societăţii Citadin, din subordinea primăriei, care făceau nişte lucrări.

Patru dintre aceştia au murit, iar alţi patru au fost răniţi şi au fost duşi la spital. Unul dintre ei se află în stare critică, având ruptură de splină, dar şi alte traumatisme severe, menționează sursa citată. 

Femeia care a comis accidentul a fost transportată la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, iar în urma testării i-a ieşit o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ea a refuzat să fie internată. Femeia are 37 de ani şi este agent comercial.

Unul dintre martori povesteşte că femeia ar fi trecut glonţ pe lângă el, cu doar câteva minute înainte de a provoca incidentul cumplit, în timp ce un altul a scris pe un grup că aceeaşi şoferiţă ar fi făcut drifturi într-o parcare înainte de a-i lovi pe muncitori, scrie observatornews.ro.


Sursă foto: gandul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233