dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Judecătoria a suspendat decizia de demolare a bisericii „Izvorul Tămăduirii”

CONSTANȚA. Judecătoria a suspendat decizia de demolare a bisericii „Izvorul Tămăduirii”
16 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Judecătoria Constanța a admis, joi, 16 iunie, cererea de suspendare provizorie a executării privind demolarea bisericii „Izvorul Tămăduirii” din municipiul Constanța.

Instanța de judecată a suspendat punerea în executare a acțiunii unui birou executor judecătoresc, până la soluționarea unei alte cauze în care a fost formulată contestație la executare.

CITEȘTE ȘI: Decizia de demolare a Bisericii „Izvorul Tămăduirii” a împărțit constănțenii în două tabere: „Este oribil ceea ce se întâmplă aici! Sunt foarte revoltată”

Admite cererea de suspendare provizorie a executării silite formulată de contestatoarea … . În temeiul art. 719 alin. (7) C. proc. civ., suspendă provizoriu executarea silită efectuată în dosarul de executare nr. 234/2022 al B.E.J. Beciu Stelian, până la soluţionarea cererii de suspendare a executării silite formulate în cadrul dosarului nr. 14901/212/2022 al Judecătoriei Constanţa. În temeiul art. 719 alin. (8) C. proc. civ., prezenta încheiere se comunică din oficiu şi de îndată B.E.J. Beciu Stelian. Fără cale de atac. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, conform art. 402 teza finală C. proc. civ., astăzi, 16.06.2022”, se arată în minuta Instanței.

Reamintim că pe 13 decembrie 2021, magistraţii Tribunalului Constanţa au decis desfiinţarea lucrărilor de construcţie realizate fără autorizaţie de Arhiepiscopia Tomisului. Este vorba despre biserica „Izvorul Tămăduirii”, construită la marginea trotuarului de pe Bulevardul Tomis din municipiul Constanţa -- detalii aici: CONSTANŢA. Instanţa a decis: ''Biserica de pe trotuar'' va fi demolată. Cheltuielile vor fi suportate de Arhiepiscopia Tomisului


Sursă foto: Arhivă Dobrogea TV

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233