dobroge.tv

Live

RECENSĂMÂNT 2022. Nu există nicio lege care să vă oblige să primiţi recenzorul în casă: „Pot completa formularul de la ușă, de la poartă”

14 iunie 2022
Publicitate

Etapa a doua a recensământului a început. În această perioadă recenzorii au mers din ușă în ușă pentru a colecta datele constănțenilor care nu au trimis chestionarul online sau l-au completat greşit. Însă, mulți nu știu cum să procedeze atunci când acesta sună la ușă. Și asta pentru că mulți nu vor să-i primească în casă, unii de frică, alții din diverse alte motive. Nu există nicio lege care să vă oblige să primiţi recenzorul în casă. Puteţi să răspundeţi la întrebări pe hol, în curte sau la uşă”, au afirmat reprezentanții Institutului Național de Statistică.

Recenzorii au asupra lor legitimație și tabletă și într-adevăr nu este absolut obligatoriu să-i primim în case. Pot completa de la ușă, de la poartă formularul. În cazul în care nimeni nu este acasă recenzorii au niște fluturași de hârtie pe care își trec numele și numărul de telefon pe care pot fi contactați”, a declarat Monica Constantin, director Direcția Județeană de Statistică Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233