dobroge.tv

Live

Au fost luate primele măsuri pentru decongestionarea traficului de la frontieră: un bac fluvial militar acționează la Galați

13 iunie 2022
Publicitate

Au fost luate primele măsuri pentru decongestionarea traficului de la frontieră. La Galați a fost adus un bac militar pentru transportul vehiculelor și a pasagerilor. Scopul lui este acela de a fluidiza trecerea Dunării prin punctul de frontieră Isaccea-Orlovka. Și asta pentru că la Isaccea, tirurile sunt nevoite să aștepte câteva ore bune pentru a putea traversa Dunărea. Vasul are o capacitate de 500 de persoane și va funcționale între orele 06.00 și 20.00.

Misiunea aceasta este de o importanță majoră pentru noi, deoarece venim în sprijinul populației civile și deservim cu un bac fluvial cu o capacitate portantă de 300 de tone forță sau 500 de pasageri. Echipajele se rotesc la o săptămână și prin profesionalismul nostru suntem convinși că aceste două luni vor fi materializate cu un succes.

Ne aflăm la a 14-a trecere, principala provocare pe care am constatat-o la acest punct de trecere constă în fluidizarea traficului de autovehicule, cât și cel de pasageri, astfel încât trecerile să se desfășoare la un flux constant.

Unul dintre bacurile fluviale ale companiei ce deservește acest punct de trecere se află la Isaccea, pentru a suplimenta trecerea la frontiera cu statul ucrainean, iar noi suplinim trecerea aceasta de la Galați cu forțe proprii prin acest bac fluvial”, a declarat lt. Florin Jerlăianu, Batalionul Nave Treceri Fluviale „Danubius”.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233