dobroge.tv

Live

Măsuri pentru fluidizarea traficului la frontieră

10 iunie 2022
Publicitate

Numărul angajaţilor din vămi din partea Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor va crește. Un post va fi în județul Constanța și două la Isaccea. De asemenea, la vama de la Isaccea va fi trimis și un bac suplimentar pentru a asigura fluența transportului în această zonă. Acestea sunt doar o parte dintre măsurile pe care Guvernul le-a luat pentru fluidizarea traficului la frontiera cu Ucraina și Republica Moldova.

Există, după cum vedeți în această parte de jos, la Isaccea, în continuare se vede acest punct roşu. Din dispoziția premierului României, astăzi, Ministerul Apărării Naționale va trimite un bac suplimentar pentru a asigura fluența transportului în această zonă, ceea ce, desigur, va dubla capacitatea existentă la acest moment pentru a transborda autoturisme, camioane, oameni.

O altă măsură care va ușura reducerea presiunii care există în acest moment, după cum vedeţi, şi pe Albița, dar și pe Galați, este organizarea fluxurilor de mărfuri în funcție de încărcătură.

În privința frontierei de nord, la granița cu Ucraina vor fi deschise două noi puncte de frontieră”, a declarat Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233