dobroge.tv

Live

Opt echipaje ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situații de Urgență din județul Tulcea s-au întrecut astăzi pe stadionul „Cozma Zaiț”

08 iunie 2022
Publicitate

Faza judeţeană a Concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă a avut loc astăzi după doi ani de pauză. Aceasta s-a desfășurat pe stadionul „Cozma Zaiț” din Tulcea. La start s-au prezentat echipe de pompieri voluntari din mai multe localități din județ. Printre obiectivele acestui concurs se numără și: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Astăzi s-a desfășurat faza județeană a Concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea. La start au luat parte șase echipaje ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență și două echipaje ale celor private.

Concursul a început la ora 10.00 și a constat în trei probe: pista cu obstacole pe 100 de metri, șatafeta 4x100 de metri și dispozitivul de intervenție. Concursul s-a desfășurat pe stadionul „Cozma Zaiț” din municipiul Tulcea.

În urmă cu puțin timp, probele s-au încheiat iar clasamentul arată în felul următor: la Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență, locul al treilea a fost adjudecat de SVSU Jijila, locul al doilea de SVSU Nufărul și locul întâi de SVSU Topolog”, a declarat sg. maj. Daniel Năstase, purtător de cuvânt ISU „Delta” Tulcea.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233