dobroge.tv

Live

Primarul comunei Mihail Kogălniceanu a semnat primul contract finanţat prin PNRR. VIDEO

Primarul comunei Mihail Kogălniceanu a semnat primul contract finanţat prin PNRR. VIDEO
07 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Au fost semnate primele contracte finanțate cu bani europeni proveniți din Planul Național de Redresare și Reziliență. Este vorba despre șapte contracte încheiate între Ministerul Dezvoltării și mai multe administrații din țară.

Primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, a semnat primul contract de finanțare prin PNRR, în prezența premierului Nicolae Ciucă dar și a altor reprezentanți ai guvernului. Acesta vizează renovarea integrală a corpurilor de clădire C1 și C2 ale Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din comună și are o valoare de peste 15 milioane de lei. 

PRIMUL contract din PNRR !!! MULTUMESC TUTUROR pentru eforturile depuse și pentru faptul ca am conștientizat cu toții că regula principală este depunerea CORECTĂ și RAPIDĂ proiectelor”, a scris Anca Belu pe pagina de socializare.

Felicitări, Anca Belu! Felicitări doamnei primar a comunei Mihail Kogălniceanu și echipei sale pentru semnarea primului contract de finanțare din județul nostru, prin Planul Național de Redresare și Reziliență! Este o veste extrem de îmbucurătoare, atât pentru locuitorii comunei, cât și pentru județul nostru. Contractul de finanțare vizează renovarea corpurilor de clădire ale liceului din comună, iar valoarea proiectului este de 15.478.862,07 lei.

În prezența primului-ministru al României, Nicolae Ionel Ciucă și a ministrului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, au fost semnate primele contracte de finanțare care înseamnă garanția că banii prin PNRR încep să vină.

Fiecare proiect de finanțare câștigat de primari este un pas pentru o viață mai bună și o dovadă de implicare, respect față de cetățeni. Adevăratele proiecte se fac cu o muncă dedicată, nu pe rețelele de socializare. Mă bucur că Anca, colega noastră din Mihail Kogălniceanu, este prima care a semnat un astfel de contract. Succes și la mai multe!”, a transmis preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.

Contractele de finanțare semnate astăzi vizează:

  • renovarea integrată a corpurilor de clădire C1 și C2 ale Liceului Teoretic ”Mihail Kogălniceanu” din comuna Mihail Kogălniceanu (jud. Constanța) - 15.478.862,07 lei;
  • reabilitarea și modernizarea Școlii gimnaziale Băcel dincomuna Chichiș (jud. Covasna) - 2.692.694,26 lei;
  • reabilitarea, modernizarea și dotarea sediului Primăriei din comuna Bârca (jud. Dolj) - 6.233.394,48 lei;
  • renovarea integrată și consolidarea sediului Primăriei din comuna Brebeni (jud. Olt) - 2.676.339,86 lei;
  • reabilitarea și eficientizarea termică a clădirii Primăriei din municipiul Fălticeni (jud. Suceava) - 6.784.047,70 lei;
  • renovarea integrată a Colegiului Național ”Vasile Alecsandri” Bacău - 29.680.208,66 lei;
  • creșterea eficienței energetice a sediului administrativ al Consiliului Județean Satu Mare - 29.251.177,16 lei.


Sursă foto / video: Facebook Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233