dobroge.tv

Live

Iohannis: Pericolul minelor în Marea Neagră există, dar Portul Constanţa nu este blocat şi vom avea grijă să nu fie blocat

07 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Preşedintele Klaus Iohannis, ministrul Învăţământului Sorin Câmpeanu, miniștrii Dezvoltării şi Mediului Cseke Atilla şi Tanczos Barna şi preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu, se află în vizită la Şcoala Generală nr. 11 din municipiul Buzău, despre care primarul municipiului afirmă că este prima unitate de învăţământ din România sută la sută eco.

Preşedintele a fost întrebat într-o conferinţă de presă ce părere are despre afirmaţia preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, că Ucraina şi-ar putea exporta cerealele prin România, dar şi despre declaraţia ministrului Apărării, Vasile Dîncu, că Marea Neagră este blocată din cauza minelor.

"Această rută este viabilă, se întâmplă şi la acest moment. Este o rută care este folosită în momentul de faţă, cerealele sunt aduse până în Portul Constanţa şi de acolo mai departe pe calea apei. Iar să spunem că Marea Neagră este blocată mi se pare deocamdată o exagerare. Pericolul minelor în Marea Neagră există şi partea nordică a Mării Negre, aferentă Ucrainei, este blocată, dar Portul Constanţa nu este blocat şi vom avea grijă să nu fie blocat”, a explicat Iohannis.

Sursă foto: Administraţia Prezidenţială

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233