dobroge.tv

Live

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, jefuit într-un parc din Timişoara: „Stăteam pe bancă, o mână a venit din spate, a luat rucsacul şi a fugit”

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, jefuit într-un parc din Timişoara: „Stăteam pe bancă, o mână a venit din spate, a luat rucsacul şi a fugit”
06 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru seria "Wild Carpathia", a fost tâlhărit într-un parc din zona centrală a Timişoarei, fiindu-i furate echipamente de filmare, inclusiv o dronă. Poliţiştii din Timiş au deschis un dosar penal şi îi caută pe autorii furtului, scrie news.ro.

Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia şi Flavors of Romania, aflat în Timişoara pentru a filma un clip de promovare al judeţului Timiş, a fost tâlhărit în Parcul Botanic. Jurnalistului britanic i s-au furat echipamente esenţiale, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice. Consiliul Judeţean Timiş îi sprijină demersurile de a continua filmările programate, deşi odată cu echipamentul au fost furate şi înregistrările făcute zilele trecute”, a anunţat, luni, CJ Timiş.

Conform sursei citate, Charlie Ottley şi persoana care îl însoţea, membră a echipei de filmare, au depus plângere la Poliţie.

Facem apel la autorităţile responsabile să se mobilizeze atât în instrumentarea cazului, cât şi în asigurarea siguranţei tuturor cetăţenilor care se află pe teritoriul administrativ al Timişoarei”, au transmis reprezentanţii CJ.

Charlie Ottley a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, dacă acest incident îi schimbă percepţia despre România.

Absolut deloc. Timişoara este un oraş minunat, este vibrant, are foarte mulţi tineri, are o cultură bogată, cafenele, restaurante minunate. Am fost în momentul nepotrivit la locul nepotrivit. Eram cu partenera mea Oana, stăteam pe bancă, ne uitam pe Google Maps, şi o mână a venit din spate, a luat rucsacul şi a fugit. Am încercat să alerg, am alergat după hoţ câteva minute, dar era mai bine antrenat. I-am văzut doar ceafa. Am văzut un tip care alerga foarte repede în direcţie opusă. Dacă vedeţi acest lucru, daţi-ne măcar filmările înapoi. Avem nevoie de cardul de memorie cu imaginile frumoase pe care le-am filmat. Putem cumpăra echipamente noi, dar imaginile sunt de nepreţuit”, a povestit jurnalistul britanic.

El a declarat că lucrează la un film pentru promovarea judeţului Timiş şi a Timişoarei.

Promovăm judeţul Timiş, facem un film în care să arătăm ce oraş frumos este şi ce judeţ minunat. Sperăm că vom face şi Flavours of Romania în curând şi ne vom întoarce aici, în Banat, în zona care mi-a plăcut atât de mult în ultimele săptămâni. Sunt imagini minunuate, sate frumoase, gastronomie minunată. Mi-ar plăcea să promovez foarte bine aceste lucruri”, a precizat Charlie Ottley.

Ce spun polițiștii

Potrivit Poliţiei Judeţene Timiş, incidentul a avut loc în Parcul Civic, situat în apropierea celui Botanic, în zona centrală a Timişoarei.

În această dimineaţă, 06 iunie a.c., în jurul orei 03:00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că în Parcul Civic din Timişoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conţinea o dronă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a precizat IPJ Timiş.

Poliţiştii fac cercetări pentru a identifica autorii furtului şi pentru tragerea acestora la răspunderea penală.


Sursă foto: Facebook Charlie Ottley

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233