dobroge.tv

Live

Zi însângerată pe şoselele din judeţul Constanţa. Doi oameni au murit nevinovați, o femeie s-a stins după ce şoferul de 71 de ani a pierdut controlul maşinii, un accident mortal a fost şi în Hârșova

Zi însângerată pe şoselele din judeţul Constanţa. Doi oameni au murit nevinovați, o femeie s-a stins după ce şoferul de 71 de ani a pierdut controlul maşinii, un accident mortal a fost şi în Hârșova
06 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Ieri a fost o zi însângerată pe şoselele din judeţul Constanţa. Patru persoane şi-au pierdut viaţa în urma unor accidente grave. Viteza şi neadaptarea la condiţiile de trafic au fost principalele cauze.

Seria accidentelor mortale a debutat duminică, la amiază, pe strada Revoluției din localitatea Hârșova. O persoană a murit, iar alta a ajuns la spital după ce două mașini s-au ciocnit. La fața locului a intervenit Stația Hârșova cu o Autospecială de Stingere cu Apă și Spumă, un echipaj SMURD B2 și nouă subofițeri.

Cele două persoane au fost scoase dintre fiarele mașinilor și transportate la spitalul din Hârșova, urmând ca una dintre acestea să fie preluată de elicopterul SMURD pentru a fi transferată la Spitalul Județean Constanța. Însă, a intrat în stop cardio-respirator la spitalul din Hârșova, iar medicii au început protocolul de resuscitare. Din nefericire, în ciuda eforturilor cadrelor medicale, a fost declarat decesul.

Accident grav la Sibioara

O femeie de 43 de ani a murit după ce şoferul de 71 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod. Accidentul a avut loc pe DN 22, în apropierea localității Sibioara.

“Astăzi, în jurul orei 19.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 22, în apropierea localității Sibioara. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 71 de ani, a pierdut controlul asupra direcției și a derapat către dreapta, intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului a rezultat decesul pasagerului dreapta față (femeie) și vătămarea corporală ușoară a unui alt pasager din autoturism. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, a transmis IPJ Constanţa.

Doi oameni au murit nevinovați după un accident cumplit la ieşirea din Crucea

La scurt timp de la accidental de la Sibioara, un alt apel la 112 anunţa un accident deosebit de grav.

Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident violent ce a avut loc ieri seară, în judeţul Constanţa, la ieşirea din localitatea Crucea. Din primele informaţii, şoferul vehiculului de mare tonaj ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi pătruns pe contrasens. S-a întâmplat chiar în momentul în care maşina din spate se angajase în depăşire. În urma impactului, autoturismul a fost distrus aproape în totalitate

La rândul ei, autocisterna, încărcată cu combustibil, s-a răsturnat. Conducătorul vehiculului de mare tonaj a scăpat cu răni uşoare şi a refuzat transportul la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă pe numele acestuia.

"Astăzi (ieri n.r.), în jurul orei 18.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 2A, la ieșire din localitatea Crucea către orașul Hârșova. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între o autocisternă, condusă de un bărbat, și un autoturism, condus de un alt bărbat. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto și a unui pasager din autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului autocisternei", au transmis reprezentanții IPJ Constanţa..

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233